Samir Nasri için kıyasıya rekabet!

29 yaşındaki Manchester Cityli orta saha Türkiye'ye doğru yola çıktı... Aslan, Samir Nasri’nin transferi için 13 milyon Euro bütçe ayırdı.

Samir Nasri için kıyasıya rekabet!
Takvim'de yer alan habere göre Fransız Spor Gazetesi L'Equipe, Manchester Cityli yıldız oyuncu Samir Nasri için Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer savaşına başladığını yazdı. Gazete, 29 yaşındaki futbolcunun Türkiye'ye gitme olasılığının yüksek olduğunu belirtti. Haberde, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Samir Nasri için tüm şartları zorlayacağını yazarken Sarı- Kırmızılılar'ın bonservis ve yıllık ücret dahil olmak üzere 13 milyon Euro'luk bir ödemeye hazır olduğunu ifade etti. Her iki kulübün de Fransız yıldıza 3+1 yıllık sözleşme önerdikleri kaydedildi. City'le olan sözleşmesi 2018-2019 sezonunun sonunda bitecek olan Nasri'yi Çin ekibi Shanghai Shenhua ve İtalyan devi Milan'ın da istediği iddia edildi.

GEÇTİĞİMİZ SEZON SEVILLA'DA KİRALIKTI

Samir Nasri, sırasıyla Fransız ekibi Marsilya, İngiliz Arsenal, İspanyol temsilcisi Sevilla ve Manchester City takımlarında forma giydi. Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon Sevilla takımına kiralandı. Burada oynadığı 23 lig maçında 2 gol atan Nasri, 4 de asist yaptı. Nasri, Şampiyonlar Ligi'nde ise 5 maça çıktı ve 1 gol attı. Müthiş top tekniği ve bitmek bilmez enerjisiyle dikkat çeken tecrübeli oyuncu Galatasaray ve Beşiktaş orta sahasına büyük güç katacak kapasitede.
Konular Spor Haberleri