Sanatçılardan teröre lanet, polise destek

Beşiktaş’taki hain terör saldırısı sonrası o akşam konseri olan sanatçılar sahneden indi. Sosyal medya hesaplarında teröre lanet okuyan ünlüler polise destek çağrıları yaptı.

Sanatçılardan teröre lanet, polise destek
Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın haberine göre Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın hemen yanında gerçekleşen bombalı saldırının ardından birçok sanatçı tepkisini sosyal medyadan dile getirdi.

Saldırı akşamı sahnesi bulunan Hülya Avşar, Murat Dalkılıç ve Fatih Ürek, sahneye çıkıp konuklarına konserlerini iptal ettiklerini kendileri duyurdu.

Şişli Günay Restaurant'ta, şarkıcı Hülya Avşar'ın sahnesi vardı. Olayı öğrenince programını iptal eden Avşar, sahneye çıkarak kendisini dinlemeye gelenlere "Şu anda bunları bilerek şarkı söylemek çok zor. Canım istemiyor, hepinizden çok özür diliyorum. Beni affedin, insanların duyguları bitiyor" dedi.

Bu durumu alkışlayan konuklar, hep birlikte 10. Yıl Marşı okudu.

MORALİM ÇOK BOZUK


Popçu Murat Dalkılıç, sahne aldığı Fiyort adlı mekanda "Moralim çok bozuk, hepinizden özür dilerim" açıklaması ile konserini iptal etttiğini kendisi açıkladı.

Ünlülerin twitter paylaşımları şöyle:

İbrahim Tatlıses: Mübarek Mevlit kandilinde içimiz yanıyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Allah birliğimizi ve dirliğimizi korusun. Ülkemizde yaşanan kara günler son bulsun.

Alişan: Lanet olsun teröre, lanet olsun teröre yataklık yapanlara. Dost düşman herkes bilsin Türkiye diz çökmeyecek.

Tülin Şahin: Teslim olmayacağız... İnadına daha da birlik olma zamanı...

Oktay Kaynarca: Başın sağolsun, başın var olsun, dik olsun memleketim.

Ebru Gündeş: Şehitlere Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Mustafa Ceceli: İnsan canına kastetmek nasıl bir vicdansızlıktır.

Ece Erken: Polisimize kalkan eller kırılsın. 20 dakika önce ordan geçtim bende olabilirdim. Ne fark eder ki içimizi yaktınız sizin içiniz daha çok yansın inşallah.

Berdan Mardini: Mübarek kandil arifesinde yine canımız yanıyor. Birlik ve beraberliğimizi bozmamalıyız.

Linet: Hain terör saldırısı yine yüreğimizi yaktı.Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

İpek Tuzcuoğlu: Milletimizin Başı sağolsun. Tüm acılı ailelere güç kuvvet diliyorum...

Gökhan Tepe: Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim.

Hande Yener: Bir bütün olarak Türkiye'yi ve hepimizi hedef alan bu menfur saldırıyı lanetliyoruz.

Hülya Koçyiğit: Bu hain terör saldırısını ve destekçilerini kınıyorum...

Sibel Can: Ülkemizi bölemeyeceksiniz...

Hülya Avşar: Kendimi çok kötü hissediyorum. Bu saldırılar insanların tüm güzel duygularını bitiriyor.

Esra Erol: İnsanlarımız ölüyor, Aileler perişan oluyor, elimizden bir şey gelmediği gibi sinirler harap! Bitmiyor! Başımız sağolsun.

'POLİSLERİMİZİN YANINDAYIZ'

Oyuncu Tolgahan Sayışman, genç basketbolcu Kenan Sipahi ile birlikte hain terör saldırısı sonrası Levent Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret etti.

Hain saldırı sonucu kaybettiğimiz polislerimize Allah'tan rahmet dileyen Sayışman, "Hain saldırı sonucunda kendini siper eden polislerimizin her zaman yanındayız" dedi. Yapımcı-prodüktör Polat Yağcı da ünlülere 'Polisimizin yanında olalım' diye çağrıda bulunarak "Millet olarak, sanatçısıyla, sporcusuyla, esnafıyla, siyasetçisiyle, işçisiyle, öğrencisiyle hep birlikte polisimizin destekçisiyiz. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan polisimizin her zaman yanındayız. Sosyal medyada 'PolisiminYanındayım' etiketiyle onlara destek oluyoruz" dedi.

Çağrıya, Erhan Çelik polise sarılırken çekilmiş fotoğrafını paylaşarak destek olurken Ece Erken, Şahan Gökbakar, Mustafa Ceceli gibi isimler de 'polisiminyanındayım' etiketiyle paylaşımda bulundu.