Sandal çiftinden akıl almaz tedbirsizlik!

Önceki gün lüks yatlarıyla Göcek’e giden Emina ve Mustafa Sandal, 8 yaşındaki oğullarının tek başına motorlu bot kullanmasına izin vererek şaşırttı!..

Sandal çiftinden akıl almaz tedbirsizlik!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre magazin dünyasında evlilikleriyle parmakla gösterilen ve 2 çocuklarına karşı sergiledikleri tutumla da hep takdir kazanan Emina ile Mustafa Sandal, bu kez şaşırttı... Sandal çifti, geçtiğimiz yıl 5 milyon liraya aldıkları lüks yatlarıyla Göcek koylarını gezdi.

Sandal Ailesi, bir koya demirledikleri sırada ise ortaya tedirgin edici görüntüler çıktı! Ünlü çiftin büyük oğulları Yaman, motorlu bir botun direksiyonuna tek başına geçti. 8 yaşındaki Yaman'ın bu tehlikeli oyununa izin veren anne Emina Sandal, bir yandan sürekli oğlunu videoya kaydetti.

Baba Musti ise lüks yatının güvertesinden oğluna taktikler verdi. Yaman bir ara minik kardeşi Yavuz'u da bota alıp gezdirdi! Sandal çiftinin üzerlerine titredikleri minik Yavuz'u botta tek bırakması, "Örnek anne ve baba bu kez sorumsuz davranarak çelişki yarattı" dedirtti.

Sandal çiftinden akıl almaz tedbirsizlik!

Sandal çiftinden akıl almaz tedbirsizlik! - Resim : 2

KORKUYLA İZLEDİ

Musti, 8 yaşındaki oğlunun tek başına motorlu bot kullanmasına izin verdi. Ancak ünlü sanatçı, sonrasında büyük bir tedirginlikle ve gözünü Yaman'dan hiç ayırmadan oğlunu takip etti.

ANNE SANDAL GURUR DUYDU

Anne Sandal gururla tek başına bot kullanmasına izin verdiği oğlunu kameraya kaydederken; hem kendi hem de başkaları için yarattığı tehlikenin farkında olmayan Yaman'ın mutluluğu da objektiflere böyle yansıdı.

Sandal çiftinden akıl almaz tedbirsizlik! - Resim : 3