'Sarhoş görüntüsü' ile ceset taşıdılar!

Gürcü sevgilisinden ayrılmak istemeyen Remzi Gelenler, köpek tasması ile öldürüldükten sonra sarhoşmuş gibi taşınarak tarlaya gömüldü.

'Sarhoş görüntüsü' ile ceset taşıdılar!
Sabah'tan Mustafa Kaya'nın haberine göre Beyoğlu'nda film senaryolarını aratmayan bir cinayet işlendi. Evli olan Remzi Gelenler, Gürcistanlı Zhaneta Vashakidze ile aşk yaşamaya başladı. Gürcü kadın ayrılmak isteyince çıkan tartışma sonucu Gelenler, Vashakidze'nin kızının sevgilisi tarafından köpek tasmasıyla boğularak öldürüldü. Cesedi sarhoş gibi taşıyan ve bir tarlaya gömen zanlılar itiraf sonucu yakalandı. Gürcistan uyruklu Zhaneta Vashakidze (45), bir yılı aşkın süredir birlikte olduğu Remzi Gelenler (25) ile olan birlikteliğini sonlandırmak istedi. Ayrılmak istemeyen Remzi Gelenler, barışmak amacıyla sevgilisinin Beyoğlu Katip Çelebi Mahallesi'ndeki evine gitti. Vashakidze, Remzi Gelenler'in barışma teklifini reddedince tartışma başladı.

KÖPEK TASMASIYLA ÖLDÜRDÜ!..

Zhaneta Vashakidze'nin kızı Tamar Vashakidze (22) ve onun sevgilisi Muhammet Demirtaban'ın da evde bulunduğu sırada yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Muhammet Demirtaban, Gelenler'i köpek tasmasıyla boğarak öldürdü. Zhaneta Vashakidze, cesetten kurtulmak için yeni sevgilisi Hakan Yazman'ı aradı. Bir arkadaşı ile birlikte eve gelen Yazman ve diğer zanlılar, Gelenler'in koluna girip sarhoş süsü verdi ve arabaya taşıdı.

Zanlılar cesedi Arnavutköy'de bir tarlaya gömdü. Ancak içlerinden bir kişi, polise giderek cinayeti itiraf etti. İtirafçının gösterdiği yerde incelemelerde bulunan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri cesedi buldu. Zaneta Vashakidze ve kızı Tamar Vashakidze gözaltına alındı. Muhammed Demirtaban ve Hakan Yazman da şehir dışına çıkmak üzereyken yakalandı. Cinayeti itiraf eden zanlılar adliyeye sevk edildi.