Şarkıcı Atiye'den anlamlı ziyaret

Türk pop müziğinin başarılı ismi Atiye, dün Darülaceze’yi ziyaret etti. Kurumda kalan yaşlı ve çocuklarla konuşan Atiye, bayram öncesi yaptığı bu anlamlı ziyarette duygusal anlar da yaşadı.

Şarkıcı Atiye'den anlamlı ziyaret
Sözcü'de yer alan habere göre ziyaret öncesi Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ile bir araya gelen Atiye, Başkan Cebeci'nin yaptığı sunumla ‘Sosyal Hizmet Şehri Darülaceze’ projesi ve kurum hakkında yapılması planlanan projeleri dinledi. Atiye'ye Cebeci tarafından, Darülaceze'de kalanların rehabilitasyon merkezinde el işiyle yaptıkları bir şal hediye edildi. Yaklaşık 30 dönümlük yerleşkedeki tüm birimleri tek tek ziyaret eden Atiye, kurumda kalan sakinlerle sohbet ederek, onlara bayram hediyeleri de verdi.

‘ARTIK DARÜLACEZE GÖNÜLLÜSÜYÜM’

İlk kez bir Darülaceze ziyareti gerçekleştiren Atiye, zaman zaman duygusal anlar da yaşadı. ‘Çocuk Yuvası’ bölümünde kalan çocuklarla da yakından ilgilenen Atiye, “Büyüklerimizle ilgilenmeyi, onlarla vakit geçirmeyi bazen hayatın akışı içinde unutabiliyoruz. Hal hatır sormak, hasta ise geçmiş olsun demek, sadece dertleriyle değil sevdikleri şeylerle ilgili de sohbet etmek hepimize iyi gelir. Değerlerimize sahip çıkmayı öncelikle biz gençlerin unutmaması gerekiyor. Ben de bu vesile ile bu bayramda ne zamandır istediğim bir ziyareti gerçekleştirmek istedim. Bugün burada çok özel insanlarla tanıştım, her biri çok değerli insanlar… Enerjileri çok güzel. Ben de bundan sonra bir Darülaceze Gönüllüsüyüm” dedi.

Şarkıcı Atiye'den anlamlı ziyaret