Şarkıcı Burcu Güneş ölümden döndü!

Dün sahne aldığı konserin bitişiyle birlikte karavanına geçen şarkıcı Burcu Güneş, çıkan şiddetli fırtına sonrası sahnenin kaldığı karavanın üzerine düşmesinden son anda kurtuldu.

Şarkıcı Burcu Güneş ölümden döndü!
Habertürk'ten Arif Hür'ün haberine göre Burcu Güneş, dün akşam Şile'de düzenlenen 31. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne aldı. Konserin bitişiyle birlikte karavanına geçen şarkıcı, çıkan şiddetli fırtına sonrası sahnenin kaldığı karavanın üzerine düşmesinden son anda kurtuldu. Etrafta uçuşan cisimlerin karavana isabet ettiği öğrenilirken ünlü şarkıcı olayı yara almadan atlattı.

Dün akşam, Şile Belediyesi tarafından düzenlenen 31. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı için her şey güzel başladı.

Sevilen şarkılarını, hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendiren Güneş, konserin bitişiyle birlikte büyük bir şok yaşadı. Konser sonrası sahnenin hemen yanında bulunan karavanına geçen şarkıcı alanda çıkan şiddetli fırtına sonrası, sahnenin kaldığı karavanının üzerine düşmesinden güvenlik görevlilerinin yardımıyla kurtuldu.

Sahneden, karavana gelen cisimlerin etkisiyle büyük panik yaşayan Güneş, olayın şokunu atlattıktan hemen sonra evinin yolunu tuttu.

Konser boyunca sahnede sık sık elektriklerin gittiği öğrenildi.