Şarkıcı Kendi, çalışanını tokatladı mı?

Şarkıcı Kendi "Asla tokat atmadım" dedi, çalışanı Hamit Ö. ise "Bana şiddet gösterdi" diyerek canlı yayında şok eden iddialarda bulundu.

Şarkıcı Kendi, çalışanını tokatladı mı?

Pop müziğin tanınmış ismi Kendi, sahibi olduğu kozmetik firmasındaki makyaj malzemelerinin usulsüz üretildiğini iddia eden çalışanının, kendisine iftira attığını ileri sürerek savcılığa başvurduğu iddialarıyla önceki gün haber konusu olmuştu.

Tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından makyaj malzemelerinin Sağlık Bakanlığı onaylı olmadığını, tarihi geçmiş malzemelerin tarihlerini asetonla silerek yeni barkod bastıklarını iddia eden Hamit Ö. Teve2’de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak çarpıcı iddialarda bulundu.

Yayında bir ses kaydı yayınlanan Hamit Ö., Kendi’nin kendisine tokat attığını söyleyerek şu ifadelerde bulundu:

“'Ürünler bozulacak, son kullanım tarihlerini sil' dedi ben de sildim. Ben bunların hepsini ispatlarım. Tüm whatsapp konuşmaları fotoğraflar videolar var elimde. Şiddet de gördüm Kendi’den. İşten ayrıldım kendisine mesaj attım, muhasebenin numarasını gönderdi kullanım dışıydı. Sonra bana bankanın numarasını gönderdi. 'İsterseniz yüz yüze konuşalım' dedim ve mağazaya gittim banka numarası gönderdiniz dedim. Bana 'Saygısız' dedi tokat attı. Kendimi geri çektim, beni haksız duruma düşürmeye çalıştı ve oradan ayrıldım. Ben de dava açacağım”

“ASLA TOKAT ATMADIM”

Şarkıcı Kendi’de aynı yayına telefon bağlantısıyla katılarak bu iddialara “Tesadüfen iki kız arkadaşımın olduğu gün kabadayı gibi mağazaya girip 'Paramı verin' şeklinde kabadayılık yaptığı gün çekilmiş bir ses kaydı. Ben kendisine asla tokat atmadım” yanıtını verdi.

Yayından görüntüleri izlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..