Sarp Apak çeyiz alışverişinde görüntülendi

Mayıs ayında sevgilisi Bengisu Uzunöz ile nikah masasına oturmaya hazırlanan oyuncu Sarp Apak, evindeki eksikleri tamamlıyor.

Sarp Apak çeyiz alışverişinde görüntülendi
Sözcü'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre önceki gün sevgilisi ile Akmerkez’de beyaz eşya satan bir mağazada görüntülenen oyuncu, yeni evleri için eksiklerini tamamlarken, yorgun haliyle kameralara yansıdı. “Nikah öncesi ev için bazı eksiklikler var, onları tamamlıyoruz” diyen Apak, nişanlısı Bengisu Uzunöz alışveriş için karar verirken, koltukta oturarak soluklandı.

Nişan yüzüğünü parmağına takan Apak, sevgilisini istemeye gittiklerinde zorlandığını söylerken, “Yıllardır kamera karşısındayım bu kadar zorlanmadım” dedi. Sarp Apak, “Tuzlu kahve falan içirmediler, kıymadılar bana. Zaten biz bizeydik o yüzden güzel ama zor geçti” diyerek kız isteme töreni sırasında yaşananlardan bahsetti.

Nişanlısı Bengisu Uzunöz’ün ailesiyle çok iyi anlaştığını söyleyen Apak, ”Benim ailemle Bengisu’nun ailesi de çok iyi anlaştılar. İstedik, almamız üç saniye sürdü” dedi.

Düğün yeri için yer araştırdıklarını söyleyen Apak, ”Dostlarımızı rahatça ağırlayabileceğimiz bir yer olsun istiyoruz. Olmazsa olmaz dediğimiz bir şey yok” şeklinde konuştu.

Sarp Apak çeyiz alışverişinde görüntülendi