Schalke'de Aslan paniği

Alman basını Devler Ligi maçı için GS’ye 2 bin 700 kişilik yer ayrıldığını ancak ev sahibi ekibin sattığı biletlerin büyük kısmının Sarı-Kırmızılı taraftarlarca satın alındığını duyurdu.

Schalke'de Aslan paniği
Akşam Gazetesi'nin haberine göre Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi’ndeki Alman rakibi Schalke, panik havasında. 6 Kasım günü Veltins-Arena’da oynanacak maçın biletleri tükendi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, kendileri için ayrılan 2 bin 700 bileti satışa çıkar çıkmaz bitirmişti. 54 binlik kontenjanda ev sahibi takıma ayrılan biletlerin de büyük bölümünü G.Saraylı taraftarlar satın aldı. Alman Reviersport G.Saraylı taraftarların bilet satın aldığı kuyruğa dair bir video yayınlarken, sıradaki taraftarlar arasında tek bir Alman’ın bile bulunmadığına dikkat çekti. Bir başka haber sitesinde de G.Saraylı taraftarların stadın önüne park ettikleri araç sayısının da bin 500 olduğu belirtildi.

RAKİP DOĞRULADI

Alman ekibi yöneticilerinin verdiği bilgilere göre de satışa çıkan biletleri alanların çoğunluğunun Türkler olduğu bildirildi. Schalke’nin, Porto ve Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maçların biletleri ise hala satışta. Sadece G.Saray karşılaşması için artık satış yok. Çünkü bütün biletler gurbetçiler tarafından kapışıldı.
Konular Spor Haberleri