Şebnem Schaefer'dan çok sert yanıt!

Ünlü model Şebnem Schaefer hakkında atıp tutan bazı ünlülere Instagram hesabından çok sert yanıt verdi.

Şebnem Schaefer'dan çok sert yanıt!
İşte o sözler:

"Son bir kaç gündür basında hakkımda çıkarılan haksız haberler ve bazı sabah programlarında ne sıfatla orada oturduğunu bilmediğim kişiler tarafından yapılan şuursuzca yorumlar için bir açıklama yapma gereği duydum. Evet uzun zamandır kasıtlı olarak, magazine malzeme vermeden, sessizce mesleğimi sürdürerek geçimimi sağlıyorum. Çok şükür ailemden yana da şanslıyım, bu süreçte çalışmasam da aç kalmazdım sanıldığı gibi. Sizin de çok iyi bildiğiniz üzere gündemde olmak bizler için zor değilken bu kadar süre neden magazinden uzak durmayı tercih ettim dersiniz? Daha 21. yaşımdayken bile beni magazin figürü yapan sizlersiniz. O dönemde de hiç biriniz beni anlamaya çalışmayıp, yanımda olmadınız. Sahip olduğum özellikleri, başarıları, işleri görmezden gelip beni hep magazinsel olaylarla gündeme getirdiniz. Şimdi de aynı tavır içinde olmanız hiç şaşırtıcı değil. Birer televizyoncu olarak hakkımda atıp tutmadan, işsiz kaldığımı, reklama ihtiyaç duyduğumu iddia etmeden önce neler yaptığımı araştırmanız gerekmez miydi? Öncelikle şunu belirteyim son 10 yıldır sadece Almanya'da değildim. Bugün yine Frankfurt'ta olmam gibi sürekli gidip geliyorum. Son yıllarda daha çok eğitimime odaklanıp, mesleğimi ikinci plana attım, bu süreçte özellikle çocuklarla, gençlerle, engelli bireylerle, kadınlarla ilgili bir çok sosyal sorumluluk ve farkındalık projesinde yer aldım. Evet basının bu tarz projelere ne kadar yer verdiği tartışılır ama konu magazinsel olunca yine gündemdeyiz görüldüğü üzere. Ayrıca bu yıl Berlin Moda Haftası'nda, İstanbul Moda Haftası'nda ve daha birçok farklı organizasyonlardaki defilelerde, etkinliklerde yer aldım, almaya devam ediyorum. Geçmişte yaşadıkları olayları unutup, o masanın başına oturunca kendini birşey sanan bu şahıslara soruyorum acaba topluma faydalı ne gibi işler yapmışlar? Özellikle TV 360'daki hanım, benim de çok sevdiğim bir ünlünün kardeşi veya kızı olmaktan başka ne gibi bir sıfatınız var sizin? Tuvalet skandalınızı da maalesef unutmuyorum.

Annemle aramdaki sağlam bağ nasıl bir yara açtı sizde? Benim annem hep yanımdaydı evet, kumar oynamak için Kıbrıs’ta değil. Peki Star TV'deki gergin hanım biz geçmişte olanları unutmadık diyorsunuz ya, ben de sizin işsiz kaldığınız, evlilik dışı çocuk yaptığınız kişiden üzerine bir de dayak yediğiniz -ki bu ilk değildi- salya sümük ağladığınız, defalarca alkollü araç kullanırken yakalandığınız, kameralara küfrettiğiniz ve evinizde çişinizi yapmak istediğiniz günleri unutmadım. Şimdi ikinize de tuvaletlerinize geri dönmenizi öneriyorum. Aynı programdaki diğer hanım, bir Yeşilçam yıldızının kızı olmaktan başka ne gibi bir özelliğiniz var sizin? 20 yıl önceki diziniz, köpekleriniz, intihar girişiminiz, hizmetçi skandalınız, Gülben Ergen'e, Ebru Gündeş'e sataşmalarınızdan başka? 

Ayrıca Sayın Tayyar Işıksaçan Beyaz TV'yi izlemediğim için maalesef kimin "Adam mısın?" ın galasına katılacağını tahmin edemezdim. Ayrıca oraya "Kadına Şiddete Hayır" maçımıza destek veren Sayın Sinan Engin'in daveti üzerine gittim. Hakkımda konuşması gereken en son kişiler lütfen şimdi sussun. Ben gerekli açıklamaları sevdiğim, güvendiğim programcılar Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in programına katılarak zaten yaptım. Beni gerçekten tanıyan bilir, gündemde olmak umrumda bile değil. Alın sizin olsun gündeminiz!"

Şebnem Schaefer'dan çok sert yanıt!