Seçkin Piriler, Kaan-Kıvılcım aşkına ömür biçti!

Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural ile onun uğruna kendisini terk eden eski eşi Kaan Tangöze’nin ilişkisine ömür biçti: “Ben bir ay diyorum!”

Seçkin Piriler, Kaan-Kıvılcım aşkına ömür biçti!
O KADIN REKLAM PEŞİNDE

Hürriyet'ten Cenker Tezel'in haberine göre
Piriler, "Geçen gün Cihangir’de aynı kafedeymişiz. Ben kendisini görmedim. Zaten kadın gazetecilere kendi haber veriyor, amacı da reklam yapmak. Ben Seçkin Piriler’im, yıllardır bu piyasadayım, bir yerlere gelmek için kimseyi kullanmadım. Kaan’la beş yıl flört ettik, bir kare fotoğrafımız yoktu. Diğer insanlar ise dikkat ederseniz 1.5 yıldır magazinde.

KAAN'I DA BIRAKACAK

Öngörülerim iyidir. Çok iyi biliyorum ki onların ilişkisi bitti. Birkaç kere zorla Kaan’ı reklam için zorla sizin karşınıza çıkarır, o kadar. Göreceksiniz, bir ay veriyorum sadece, sonra ilişkileri bitecek. Bu kadın reklam yolunda. Kaan’ı da bırakacak, başka biriyle reklam için uğraşacak ve kim bilir Kaan’ın arkasından neler söyleyecek."  
ifadelerinde bulundu.

Yuvamı o yıktı

Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural’ın “Ben kimsenin yuvasını yıkmadım” sözlerine de sert karşılık verdi: “O, ben lohusayken bunları bana yaşatan kadın. Bu arada Kaan benden asla ayrılmak istemedi. İstediği kadar konuşsun, evliliğim onun yüzünden bitti!”

Bir tek Kaan’a aşık oldum


Seçkin Piriler, hayatının tek aşkının Kaan Tangöze olduğunu da sözlerine ekledi: “Ben hayatımda bir tek Kaan’a aşık oldum. Diğerleri gibi bir ona bir buna aşık olmadım.”