Seda Akgül: "Ultrason çektirip dava açacağım"

Sunucu Seda Akgül sosyal medya hesabından kilosuyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara toptan yanıtlamayı tercih etti.

Seda Akgül: "Ultrason çektirip dava açacağım"
Sözcü'nün haberine göre şimdilerde bir magazin programında sunuculuk yapan Seda Akgül, verdiği kilolarla geride bıraktığımız yıla damga vurmuştu. Kilo konusu üzerinden çok sayıda polemiğe giren ve sürekli olarak ameliyat olmadığını söyleyen Akgül, kendisine yöneltilen sorulara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Konuyla ilgili olarak son kez konuştuğunu söyleyen Akgül şu satırları paylaştı:

“Sevgili dostlar, hemen hergün bir zayıflama hapıyla kilo verip vermediğimle ilgili sorular alıyorum. Tek tek cevap veremediğim için üzgünüm ama toptan açıklamak istedim. Benim sadece bir arkadaşımın ricasıyla, masamın üstünde tamamen bitkisel bir vitamin takviyesi ürünle paylaştığım instagram gönderisi doğrudur. Herhangi bir ilaçla zayıflamadım, internette dolaşan, gerçek DR. olduğuna bile inanmadığım şahısla tanışıklığım, görüntüm veya ses kaydım yok. Zayıflarken tabi ki herkes vitamin desteği almalı ama zayıflama hapı diye bir şey yok. Öyle olsaydı hiç şişman insan kalırmıydı. Ben de halen dikkat ediyorum, bazen 3-5 kilo alıp veriyorum. Keşke hayat o kadar kolay olsa… Lütfen bu yazımı dikkate alın. Böyle bir ilaç yok! Ameliyat da olmadım. Bir kez daha bu yorumu duyarsam ultrason çektirip dava açacağım!”