Seda Akgül’den sert açıklamalar

Ünlü sunucu Seda Akgül, kendisini eleştirenlere sosyal medyadan sert bir cevap verdi. Mayolu fotoğrafını paylaşan ünlü sunucu; "mayo giymekle saygınlığı birleştiren zekanızdan öpeyim" notunu düştü.

Seda Akgül’den sert açıklamalar
Sözcü'de yer alan habere göre ünlü sunucu Seda Akgül, ‘Kısmetse Olur’ evinin sunuculuğunu üstlendiği dönemde verdiği kilolarıyla dikkat çekmiş; Avram Habif ile 4 ay süren evliliğiyle de magazin gündeminde uzun süre konuşulmuştu. Akgül, şu sıralar da sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

ELEŞTİRİLERE SERT YANIT

Kilo kaybettikten sonra mayolu paylaşım yaptığı için tepki gördüğünü belirten Akgül, sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı. Yine mayolu bir fotoğrafını paylaşan ünlü sunucu, “İsteyen kişiliğimi isteyen dişiliğini beğensin. Ben buyum arkadaş. Bir bütün. Beğenmeyenlere de mayomu yollayacağım (çünkü memlekete anca seneye gelir) bir de o poz versin biz bakalım!!! Mayo giymekle saygınlığı birleştiren zekanızdan öpeyim. Başınıza ne geldiyse veya gelmediyse işte bu şekilciliğinizden” notunu düştü.

Seda Akgül’den sert açıklamalar