Seda Demir'den "Survivor" itirafları!

‘Yaprak Dökümü’ dizisinin sessiz, sakin kızı "Sedef" olarak kendini izleyicilere tanıtan ve kısa bir Survivor macerası yaşayan Seda Demir; geleceğe dair projelerini ve hayallerini anlattı.

Seda Demir'den "Survivor" itirafları!
Sözcü'den Edda Sönmez'in röportajı...

– Survivor'dan döndüğünüzden beri neler yapıyorsunuz?


Şu ara tiyatroyla uğraşıyorum. Aile komedisi olan yeni bir oyun çıkardık; ismi ‘Evlilik Curcunası'.

– Bu yarışmada olma teklifi size nasıl geldi?

Bana teklif gelmedi; ben teklife gittim. (Gülüyor) Aslında ben göründüğüm gibi biri değilim; adrenalin bağımlısıyım. Survivor bu anlamda bana çok hitap ediyor. Doğaya ayrı bir tutkum var. Bu nedenle internetten başvurdum herkes gibi. Sonra elemelere çağırdılar.

Benim ismim aslında bahtsız bedevi

– Adada ne kadar kaldınız?


İki hafta… Ekiple anlaştığım zaman üç hafta eleme olmayacaktı. Otomatikman bir ay sonra elenecektim. Adaya gider gitmez 10 yıldır değişmeyen kural değişti ve üçüncü günden itibaren eleme olmaya başladı. Üç kişi elendi ve ben üçüncü elenen kişiydim. Çok enterasan bir kısmetsizlik oldu. Benim ismim aslında bahtsız bedevi.

Unutuldum diye oyunculuğu bırakmak istedim

– Hiç oyunculuktan vazgeçmek istediğiniz oldu mu?

Bütün oyuncuların bir yükselme ve düşüş dönemi var. Ortada fazla görünmeyince de otomatikman iş gelmiyor. O ara unutuldum diye oyunculuk yapmak istemedim.

– Oyunculuk size neler kattı?

Alaylı oyuncu olmak daha iyi; özellikle de Türkiye'de. Çünkü alaylı olup bir yere gelebiliyorsanız gerçekten oyuncu olduğunuz ortaya çıkıyor. Kendinizi kanıtlamış oluyorsunuz. İkincisi benim çok arkadaşım var konservatuardan mezun olan; siyasetle ilgili hiçbir şey bilmiyorlar. Ezbere dayalı bir sistem olduğu için vizyon sahibi olamıyorlar gibi geliyor bana.

– Nasıl zorluklarla karşılaştınız adada?

Tuvalet yok. Bu ihtiyaç için çalılıklara gidiyorsun. Bu yüzden birçok kişinin poposunu gördüm. Görmemek mümkün değil.
Konular Röportaj