Seda Güven ve Onur Tuna'dan aşk ilanı!..

Ünlü oyuncu Onur Tuna'nın kendisi gibi oyuncu olan Seda Güven'le aşk iddia edilmişti. Bu iddialar karşısında sessizliğini koruyan ikili bugün paylaştıkları bu fotoğrafın altına 'Mutluyuz' notunu düştü.

Seda Güven ve Onur Tuna'dan aşk ilanı!..
Sabah'ta yer alan habere göre Onur Tuna-Seda Güven çifti, aşklarını gizli saklı yaşamaktan vazgeçip Instagram'da ilan etti.

Geçen sene sürpriz bir şekilde yurtdışında evlenen Keremcem ile Seda Güven geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız boşanmıştı.

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle yolarını ayıran çiften Keremcem, kısa süre sonra rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Seda Güven'in ise 'Filinta' dizisinin başrol oyuncusu Onur Tuna'yla beraber olduğu gündeme geldi ancak ikili bu iddiaları kabul etmemişti, ta ki dün akşama kadar.

'Filinta' dizisindeki rol arkadaşı Berrak Tüzünataç'tan ayrılan Onur Tuna, dün akşam sosyal medya hesabından Seda Güven ile ilk kez fotoğrafını paylaştı.

Seda Güven'in neşeli hali gözlerden kaçmadı. Çifte, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin eşlik etmesi dikkat çekti.

Seda Güven ve Onur Tuna'dan aşk ilanı!..