Seda Sayan - Zuhal Topal tartışması büyüyor!

Zuhal Topal ve Seda Sayan arasında sosyal medyadan süren tartışma bitecek gibi görünmüyor...

Seda Sayan - Zuhal Topal tartışması büyüyor!
Sözcü'den Erdinç Yapan'ın haberine göre Seda Sayan ve Zuhal Topal arasında sosyal medya üzerinden yaşanan tartışma giderek büyüyor.

Zuhal Topal’ın bir gazetede yaptığı açıklamalardan sonra sessizliğini bozan Seda Sayan, adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Paylaşımında hakarete varan ifadeler kullanmaktan geri durmayan ikili karşılıklı suçlamalarda bulunurken, konuyla ilgili son açıklama Seda Sayan’dan geldi.

Sayan, sosyal medya hesabından ‘İşte aramızdaki fark ve doğrular’ diyerek şu satırları paylaştı:

“Ya kızım bunların sana ben yazdım. Kopyala yapıştır gönder yapmışsın, yazık ya bir şeyler üret biraz yenilikçi ol, ama şimdi canlı yayının da yok ki kloş ağızını büze büze mağdurum diye ağlayasın. Aramızdaki fark ne biliyor musun? Böyle bir haber senin deyiminle asılsız bir haber çıkmışsa, ben haber olduğum kişiyi değil asılsız haberi yapanı arar, ülkemizin geçirdiği şu son zamanlarda bu haberin değeri nedir ki gün birlik olmaz zamanı diye Seda Sayan Taksim meydanlarından değerli halkımıza seslenirken, ayıp olmuyor mu? Bizim mevzumuz devede kulak bile değil derdim. Ayrıca dava açtım deyip duruyorsun, kızım unutmuşsun… Sana, kocana, Artı Film’e ve Fatih Portakal’a davayı ‘Siz eşkiya mısınız?’ diye ben açtım. Siz de mecburen karşı dava açtınız. İşte aramızdaki fark ve doğrular."

Seda Sayan - Zuhal Topal tartışması büyüyor!