Sedat Doğan Türkiye'ye dönmek için sabırsız

Şarkıcı Işın Karaca’nın çocuğunun babası ve ünlülerin klip yönetmeni olarak tanınan Sedat Doğan, Brezilya’da bir kafede tablet çalarken görüntülenmiş ve göz altına alınmıştı.

Sedat Doğan Türkiye'ye dönmek için sabırsız
Sözcü'nün Duymayan Kalmasın kaynaklı haberine göre ilk suçunda iki gün nezarethanede kalan Doğan, bir daha suç işlememesi karşılığında serbest bırakılmıştı. Ancak kısa süre sonra bir kadının çantasını çalarken yakalanan Doğan, cezasını çekmek için Sao Paulo'ya yakın bir hapishaneye gönderilmişti.

Yaklaşık üç ay cezaevinde kalan Doğan, geçtiğimiz ay şartlı tahliye ile serbest bırakılmıştı. Sedat Doğan, Brezilya'da 1+1 ev tuttu. 100 dolar yaklaşık 400 TL tutan ev kirasının annesi tarafından ödendiği ve mayıs ayında çıkacağı mahkemeden sonra Türkiye’ye gelmek istediği iddia edildi.

TÜRKİYE’YE DÖNMEK İÇİN SABIRSIZLANIYOR

Avukatlarının yaptığı açıklamaya göre; Klip yönetmeninin mahkeme kararıyla Türkiye'ye iade edileceği öne sürüldü. Doğan’ın geçirdiği zor günlerden sonra Türkiye'ye dönmek için sabırsızlandığı iddia edildi. Doğan, programa gönderdiği mesajda pişman olduğunu dile getirirken, çevresindeki arkadaşlarının da bu hatalarını kullandığını ve kötü yola düşmesine etken olduğunu belirtti. Doğan, cezaevinden çıktıktan sonra çekildiği iki fotoğrafı da paylaştı.

Sedat Doğan Türkiye'ye dönmek için sabırsız

Sedat Doğan Türkiye'ye dönmek için sabırsız - Resim : 2