Sedat Peker'e ödül Demirören'i kızdırdı

En hayırsever işadamı ödülünün Sedat Peker'e verilmesi Milliyet gazetesini karıştırdı.

Sedat Peker'e ödül Demirören'i kızdırdı
MedyaRadar'da yer alan habere göre Sedat Peker'in En Hayırsever İşadamı ödülü alması, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girmiş ve tepkilere neden olmuştu. Bu olay Milliyet yönetimini de kızdırdı.

Milliyet Gazetesi tarafından Şehrin En İyileri eki için düzenlenen gecede, En Hayırsever İşadamı ödülünün Sedat Peker'e verilmesi, Milliyet'i karıştırdı. Yönetim skandalın faturasını mekan ekine kesti.

Milliyet'in Şehrin En İyileri adıyla dağıttığı ilavesi adına düzenlenen ödül gecesinde Sedat Peker'e verilen ödül sosyal medyada büyük olay yarattı. Milliyet gazetesi, ödül organizasyonuyla kendilerinin hiçbir ilgilerinin olmadığını belirterek, markalarını kullanarak yanlış algı yaratan kişilere dava açacaklarını duyurdu.

Milliyet yönetimi ödül gecesiyle gündeme gelen Şehrin En İyileri ekini de kapattı.

Sedat Peker'e ödül Demirören'i kızdırdı

ÖDÜL MİLLİYET'TEN Mİ?

Milliyet Gazetesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Şehrin En İyileri Ödül Töreni’nde bu yıl "En hayırsever iş adamı" kategorisinde ödülün Sedat Peker'e verildiği iddia edilmişti. Bu olay sonrası Twitter’da büyük bir polemik başladı ve pek çok internet sitesi de bu haberi manşetlerine taşıdı.

SADECE BİZE EK YAPIYOR

İşin aslına ise Medyaradar ekibi ulaştı. Milliyet gazetesi böyle bir ödül gecesinin kendileri tarafından düzenlenmediğini belirtirken, düzenleyen kişinin sadece kurum bünyesinde ek yapan bir çalışan olduğunu ifade etti. Bu ödül gecesi konusunda hiçbir sorumluluk kabul etmediğini söyleyen Milliyet yönetimi, ödül gecesini düzenleyen kişinin sadece ücreti karşılığında mekanları tanıtan bir ek yaptığını özellikle vurguladı.