Şehit acısına dayanamadı

Hakkari'de geçen ay PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında ağır yaralanan özel harekat polisi Bayram Çiçek, tedavi gördüğü Ankara'daki hastanede şehit oldu.

Şehit acısına dayanamadı
Sabah Gazetesi'nden Sırrıberk Arslan'ın haberine göre Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Çobanpınar köyü yakınlarındaki Meskan Tepe mevkisinden görevden dönen polisleri taşıyan zırhlı araç 3 Ağustos'ta PKK'lı teröristlerin hedefi olmuştu. Teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmişti. Hain saldırıda Özel Harekât Şube Müdürlüğü'nde görevli Recep Emre Yılmaz ve Mehmet Ali Doğan şehit olurken, Bayram Çiçek'in (25) aralarında bulunduğu 7 polis de yaralanmıştı.

Durumu ağır olan Bayram Çiçek, GATA'da tedavi altına alınmıştı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Bayram Çiçek, saldırıdan 37 gün sonra şehit düştü. Şehidin 108 yaşındaki babaannesi Zeliha Çiçek de torununun şehadet haberini alınca evinde fenalaştı. "İçim yanıyor" diyen Zeliha Çiçek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Babaanne Çiçek'in yaşlılığa bağlı organ yetmezliği ve birçok hastalığı bulunduğu, Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürerken bir hafta önce taburcu edilerek Afşin ilçesindeki evine gönderildiği öğrenildi.

BABA OCAĞINDA TOPRAĞA VERİLECEK

İki yıl önce Özel Harekât polisi olarak göreve başladığı öğrenilen Bayram Çiçek'in tek erkek kardeşinin de emniyet teşkilatında görevli olduğu belirtildi. Çiçek ve babaannesi bugün Afşin Ulu Cami'de öğle vakti düzenlenecek törenin ardından baba ocağı Arıtaş Mahallesi'nde toprağa verilecek.