Şehit babasına görülmemiş hakaret!

Diyarbakır Kayapınar'da, PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Ahmet Alp Taşdemir'in babası İbrahim Taşdemir, kendisine ağır hakaretlerde bulunan kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Şehit babasına görülmemiş hakaret!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre oğlunu hainlerin attığı el bombasının patlamasıyla şehit veren İsabey Camii imamı baba İbrahim Taşdemir, sosyal medyada kendisine hakaret edenlerden şikayetçi oldu. Şehit Taşdemir memleketi Manisa Salihli'de son yolculuğa uğurlanırken, babası Taşdemir'in cenazedeki gurur dolu sözleri ise binlerce vatandaş tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Ancak birkaç kendini bilmezin bu paylaşımların altına yazdığı hakaretler ve 'şehit maaşı' ile ilgili saçma sapan suçlamaları ise büyük tepki çekti.

MAAŞ BANA BAĞLANMAYACAK

O sözlerin acısını iki kat artırdığını belirten baba Taşdemir, "O alçaklarla adalet önünde hesaplaşacağım. Bu vatan, bu bayrak için oğlum değil canım ve tüm ailem feda olsun" dedi.

Şehit maaşının kendisine değil, şehit oğlunun eşine ve yetim kalan oğluna bağlanacağını belirten acılı baba, "Bana bunu yapanlar dış güçlerin maşasıdır" dedi.