Şehit Binbaşının eşi ameliyat oldu

Şehit Binbaşının eşine isabet eden mermi çekirdeği ameliyatla çıkarıldı.

Şehit Binbaşının eşine ameliyat
CİHAN'da yer alan habere göre Muş’un Malazgirt ilçesinde düzenlenen hain saldırı sonrasında şehit olan Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız’ın eşi Sibel Kulaksız’a isabet eden mermi çekirdeği ameliyatla çıkarıldı.

Teröristler tarafından açılan ateş sonrasında kolunu delerek sol göğüs kafesine saplanan mermi çekirdeği Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan ameliyatla çıkartılmasının ardından incelenmesi için savcılığa teslim edildi.

Hastane Başhekimi Mehmet Mustafa Erdoğan, "Sibel Hanım bugün sabah hastanemize geldi. Tetkikleri yapılmıştı. Kurşunun olduğu bölgeyi belirleyip işaretlendi. Daha sonra göğüs cerrahisi olan uzman doktorumuzla küçük bir operasyonla kurşun olduğu yerden çıkartıldı ve savcılığa teslim edildi. Hastamızın genel durumu gayet iyi.” dedi.

Ameliyat sonrasında kendisini ziyaret eden Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Uras ve diğer protokol üyeleri ile bir süre sohbet eden Sibel Kulaksız, hastane personelinin ve doktorların kendisine çok iyi davrandıklarını söyledi.

Sibel Kulaksız, Amasyalı eşi şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın görev yaptığı yerde herkes tarafından çok sevildiğini hatta çocukların ‘Arslan dede’ diye hitap ettiklerini söyledi.

Eşinin şehit olmasından sonra çok mucizeler yaşadığını söyleyen Kulaksız, “Şehitler ölmez ya, o benimle birlikte. Şu anda eminin hepimizi görüyor burada. Gurur duyuyorum eşimle. Eşimin mesai arkadaşlarıyla da gurur duyuyorum.” dedi.

Neden eşiyle aynı gün ameliyat olmadığı hakkında bilgi veren Kulaksız, “Öncelik eşimindi. Bende hayati tehlike arz etmiyordu. Kolumdan girdi ve göğsüme geldi. O yüzden hemen ameliyat olmadım.” şeklinde konuştu.