Selahattin Demirtaş'tan şaşırtan gaf!

Cumhurbaşkanı Adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan seçim meydanında inanılmaz gaf...

Selahattin Demirtaş'tan şaşırtan gaf!
Vatan'da yer alan habere göre Demirtaş, Manisa’nın merkez ilçelerinden Yunusemre'de Horozköy Meydanı’nda coşkulu bir kalabalığa hitap etti. Demirtaş’ın mitingi öncesi meydanı dolduran vatandaşlar Demirtaş’ı halaylar çekerek karşıladı. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Manisalı seçmenlerden destek isteyen Demirtaş, seçmenlerin sandık başına giderek oy kullanmalarını istedi.

"MANİSA'NIN DERELERİNİ BİLMİYORLAR" DEDİKTEN SONRA..

Diğer iki adayla ilgili olarak, “İşte Manisa’nın ne nehirlerini biliyorlar ne de derelerini” diyen Demirtaş, Manisa’nın çevre sorunu haline gelen Gediz nehri yerine Aydın’dan geçen Büyük Menderes ismini kullanarak büyük bir gafa imza attı.

Demirtaş şunları söyledi: “Büyük Menderes artık canlı yaşamının bile olamayacağı bir atık suya dönüşüyor. Bütün fabrika atıkları, sanayi atıkları Büyük Menderes’e akıyor ve kimse de demiyor ki yaşamın kaynağı olan bütün bu tarlaları, bağ bahçeleri canlı tutan bu su kurursa kirlenirse, bu topraklara verim getirmezse ne olacak? Nehirler kirlenmiş, çiftçiler ürün yetiştiremiyor, nehrin suyunu kendi tarlasına bile veremiyor bu hükümetin umurunda bile değil. işte bir halk başkanı olursa, cumhurbaşkanı olursa kimse nehirlerimizi, derelerimizi kirletemeyecek.”