Selçuk Şahin'den Ebru Polat iddiasına yanıt!

Şahin, "Sanırım o akşam, yanımda, nişanlımı rahatsız edebilecek karakterde olan bir TV delikanlısını koruma adına yapılmış bir haber. Olay tamamen nişanlımın rahatsız edilmesinden dolayı olmuştur" ifadesinde bulundu.

Selçuk Şahin'den Ebru Polat iddiasına yanıt!

Fenerbahçeli Selçuk Şahin, oyuncu İbrahim Çelikkol ile geçtiğimiz günlerde bir gece kulübü çıkışında kavga etmesi sonrası Cenker Tezel imzasıyla Hürriyet Gazetesi'nde yer alan 'Kavganın nedeni Ebru mu?" başlıklı habere tepki gösterdi.

Olayın, eski sevgilisi Ebru Polat'la hiçbir ilgisi olmadığını, tamamıyla Çelikkol'un, nişanlısı Emel Demiryürek'i rahatsız etmesinden kaynaklandığını vurgulayan Şahin, ağır ifadelerin yer aldığı Twitter açıklamasında şunları yazdı:

"Bu sabah gördüğüm haberden sonra gerçekten dehşet içinde kaldım. 3 gündür yaşananları bilip bilmeden yazılanlar çizilenlerden sonra bir açıklama yapma gereğini duydum.

Sanırım o akşam, yanımda, nişanlımı rahatsız edebilecek karakterde olan bir TV delikansını koruma adına yapılmış bir haber.

Kimse kimseyi kandırmasın; yaşanan olay tamamen nişanlımın rahatsız edilmesinden dolayı olmuştur, başka hiçbir nedeni yoktur.

Yapılan haberle alakalı kişilere ve kurumlara gerekli davaları açacaktır."


Selçuk Şahin'den Ebru Polat iddiasına yanıt!