Selda Bağcan hepsinin kulağını çınlattı!..

Müziğin usta ismi Selda Bağcan ‘İnce İnce’ şarkısını uyarlayan Teoman için “Şarkımı izinsiz kullandı, parça benden meşhur oldu” dedi.

Selda Bağcan hepsinin kulağını çınlattı!..
Vatan'da yer alan habere göre usta müzisyen Selda Bağcan, Best FM’de Yasemin Şefik’in programına konuk oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan Bağcan, yıllar önce Sezen Aksu’nun yazdığı ‘Ağlama Anne’ şarkısını Ajda Pekkan’la söylemek istediğini belirtti.

Demet Akalın, Şebnem Ferah ve Gülşen’i dinlediğini belirten Bağcan, ‘uyuşturucu ticareti yapmak suçundan’ hapiste olan Deniz Seki’ye de değinerek, “Haksız yere içeride. Deniz Seki zurnanın son deliği” dedi.

Teoman’ın ‘Tek Başına Dans’ ve Bağcan’ın 70’li yıllarda seslendirdiği ‘İnce İnce’ şarkısının aynı olduğu hatırlaması üzerine Bağcan, “Şarkılarımı alıp kafalarına göre kullananlar çok. Orada bir gitar rifi var. O rif kapış kapış gidiyor. Kimler kullanmadı ki? Bugüne kadar hiçbir kuruş vermediler. Teoman izin almadı, ‘o kadar istiyorsa alsın’ dedim. Parça benden meşhur oldu. Yani telif işi nasıl olacak? Unutmayın ben matematik ve fizikçiyim. Onlarınki şeytan aklı ama ben o şeytan aklını çözdüm” diye konuştu.

Selda Bağcan “Hayatınızı kimin oynamasını istersiniz?” sorusuna “Şebnem Ferah” yanıtını verdi.