Selin Çakar 'Aşk Yeniden'in sezon finalini yazdı!

"...Son yıllarda romantik-komedi tarzında yapılan en iyi dizilerden biri Aşk Yeniden. Reyting listelerinde de bu iddiasını ortaya koyuyor zaten."

Selin Çakar 'Aşk Yeniden'in sezon finalini yazdı!
AŞK YENİDEN SEZON FİNALİ YAPTI

Bu yılın en başarılı ve sevilen işlerinden biri olan Aşk Yeniden dün akşam yayınlanan 19. bölümü ile ekrana bir süre ara verdi. Seyirciyi yine eğlendiren ve güldüren dizi eminim bu tatilde özlenecek.

Son yıllarda romantik-komedi tarzında yapılan en iyi dizilerden biri Aşk Yeniden. Reyting listelerinde de bu iddiasını ortaya koyuyor zaten.  Diğer günlerde yayınlanan yapımlar '5' oranında reyting alarak birinici olan dizilere karşın 'Aşk Yeniden' çoğu zaman '8'in üzerinde reyting alarak tam anlamıyla zirveye oturuyor.

Böylesine iyi bir orana ulaşıyor çünkü herşey tam ölçüsünde, seyirciyi sıkmayacak kıvamda yaşanıyor. Türü komedi olsa da gözlerimizin dolmasına sebep olan sahnesi de çok 'Aşk Yeniden' in. Fatih'in o şaşkın ve hafif sakar halleri, Zeynep'in inadıyla birleşince izleyenlerin kahkahalar atması kaçınılmaz oluyor.

Buğra Gülsoy'a komedi, Özge Özpirinçci'nin yanına da Buğra Gülsoy çok yakıştı. Seyirci iki başarılı oyuncunun hayat verdiği Zeynep ve Fatih karakterini çok sevdi, benimsedi. Bu iki sakar aşığın yaşadığı çoğu zaman komik,ara sıra da hüzünlü maceralarını seyretmeyi  çok sevdik.

EVLİLİK TEKLİFİ ÇITAYI YÜKSELTTİ :)

Bindikleri uçakta tesadüfen tanışan Fatih ve Zeynep Türkiye'ye dönünce ailelerine evlendiklerini söyleyerek bu tatlı yalanı başlatmış, sonrasında ise birbirlerine gerçekten aşık olmuşlardı.

Sezon finalinde de abartıdan kaçıldı ve dizi kendine has tarzını sürdürdüğü bir bölümle tatile girdi.

Seyredenler hatırlayacaktır ki bindikleri uçak türübülansa girince Zeynep, Fatih'in kucağına düşmüş ve böylece tanışmışlardı. Fatih bu ayrıntıyı unutmayarak bir evlilik teklifinde bulundu Zeynep'e ve 'tüm türübülanslarda karım olarak elimi tutar mısın?' dedi. Eminim ki bu sahnede evlilik hayalleri kuran tüm kızlar 'ayyy ne kadar romantiiiik' nidalarıyla ekrana kilitlenmişlerdir. Gerçekten de çok hoştu. Ama maalesef uçağın kokpitindeki kaptan pilot kalp krizi geçirip hayatını kaybetti ve Zeynep, Fatih, Selin, Orhan, Fadik ve Mete'nin de içinde olduğu uçak düşmeye başladı. Bu sahneyle de bölüm sona erdi. Ama oyuncular bu sahnede bile bizi güldürmeyi başardılar.

Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci her bölümde oldukları gibi bu bölümde de çok iyiydiler. Yakaladıkları muhteşem uyumun da katkısıyla olacak ki mimikleriyle, olaylara verdikleri tepkilerle herkesin beğenisini kazanıyorlar.

Tahmin ediyorum ki 'Aşk Yeniden' ekranlara dönmek için eylül ayını beklemeyecektir. Böylece bizi de Fatih ve Zeynep'in güldüren maceralarını izleme keyfinden uzun süre yoksun bırakmayacaklar.

KISA KISA...
- Dün akşam sezon finali yapan bir başka dizi ise 'Kaderimin Yazıldığı Gün'dü. Ama ben bu dizi ile ilgili yorumu seyirciye bırakıyorum.

Selin Çakar / [email protected]
www.twitter.com/sLn_kRy