Selin Şekerci: "Bizi sürekli ayırıp barıştırıyorlar"

Caner Cindoruk ile aşk yaşayan güzel oyuncu Selin Şekerci, oyuncu arkadaşı Sahra Şaş ile birlikte Şeyma Subaşı’nın Bebek’teki kafesinde görüntülendi. Şekerci, yemeğin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Selin Şekerci: "Bizi sürekli ayırıp barıştırıyorlar"
"BİZ ÇOK MUTLUYUZ"

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre uzun zamandır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Caner Cindoruk ile ayrıldılar haberlerine açıklık getiren Selin Şekerci, "Sürekli bizi ayırıyorlar, barıştırıyorlar. Öyle bir şey yok. Ben hiç sesimi çıkartmıyorum haberler karşısında. Bizi bir ayırıyorlar, bir barıştırıyorlar ama bizim ilişkimiz devam ediyor. Çok mutluyuz" dedi.

"BEN EVLENMEYİ İSTERİM"

Gazetecilerin, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusu karşısında oyuncu, "İnşallah, kısmetse olur. Ben çok isterim ama şimdilik öyle bir düşüncemiz yok. Biz gayet mutluyuz" dedi.

"YAKINDA SÜRPRİZLERLE KARŞINIZDA OLACAĞIM"

"Kızım" dizisinde 'Asu' karakterine can veren Selin Şekerci, ayrılığın sebebi ile ilgili de konuştu. Şekerci, "Kızım dizisi çok harika bir proje ve ben bu projenin içerisinde olmaktan çok mutlu oldum. Benim rolüm buraya kadardı, şimdi yeni projelere bakıyorum. Yakında sürprizlerle karşınızda olacağım” dedi. 

Selin Şekerci: "Bizi sürekli ayırıp barıştırıyorlar"