Selülitlere yosunla veda edin!

Kışın rehavetinden ve fazla kilolarından kurtulmak isteyen pek çok hanım yazı yaşadığımız şu günlerde forma girmek için çözüm arayışı içerisinde.

Selülitlere yosunla veda edin!
Akşam'dan Mezin Dedeyi'nin haberine göre uzun ve saatlerce aç kalınan diyetler bu dönemde sağlımız için en büyük tehlike oluşturuyor. 

Peki, hem vücut sağlığımıza katkıda bulunan hem de incelmemizi kolaylaştıran “Yosun Terapisi” yöntemini duydunuz mu? Bu yöntem, kadınlara sağlıklı bir şekilde forma girme seçeneği sunuyor. Uzun yıllardır özellikle Avrupa ve Amerika’da kullanılmakta olan deniz kili ile hazırlanan “Yosun Terapisi” son dönemde ülkemizde de tercih edilmeye başlandı. Özellikle kadınların korkulu rüyası selülit ve lokal fazlalıklar için “Yosun Terapisi” ile daha sıkı bir vücuda da sahip olmak mümkün.

Okyanustan çıkarıldığı doğal hali ile hiçbir kimyevi katkı maddesi barındırmayan, içerisinde bol miktarda vitamin ve mineral bulunduran ürün, selülit ve lokal fazlalıkların giderilmesinde gözle görülür oranda azalmalar sağlıyor.

Belirli sıcaklıkta kil içerisinde bekletilen bandajların vücuda sarılması şeklinde uygulanan ‘Yosun Terapisi’ tedavisi, uzmanlar tarafından yapılan vücut masajı ile tamamlanıyor. Deniz kilinin kan dolaşımını hızlandırıcı, toksin atımını artırıcı ve depolanmış yağların çözülmesini kolaylaştırıcı etkisiyle elastikiyetini kaybetmiş dokular sıkılaşıp bayanların daha fit bir görünüme kavuşmalarını sağlıyor.

The Nail Job bünyesindeki uzmanlar tarafından uygulanan ‘Yosun Terapisi’ tedavisi, kişinin yaşı, selülit derecesi, yağ oranı gibi hususlar göz önüne alınarak haftada bir kez olmak üzere 8 ile 10 seans arasında uygulanıyor. Bayanlar, 8-10 seanslık tedavinin yanında formunu korumak amacıyla ayda bir kez de bu tedaviyi uygulayabilirler.
Konular Kadın / Bakım