Sema Denker yazdı: "Tam da Bunu Söylemek İstemiştim"

"...Okan, hükümeti protesto etmek için canlı yayında soyunan genç kıza soğukkanlı bir şekilde müdahale etti ve kıvrak zekasıyla da olayı hem kendi hem de kanalın lehine çevirdi..."

Sema Denker yazdı: "Tam da Bunu Söylemek İstemiştim"
Meydan Gazetesi'nden Sema DENKER'in yazısı...

Beyazıt Öztürk'ün başına gelen olay Okan Bayülgen'in başına gelse bunların hiçbiri yaşanmazdı demiştim geçen haftaki yazımda... Tam cümlem şuydu;  "Canlı yayın yapmak çok tecrübeli olmakla olmuyor. Soğukkanlı olmayı ve kıvrak zekayı da gerektiriyor..."

Okan, hükümeti protesto etmek için canlı yayında soyunan genç kıza soğukkanlı bir şekilde müdahale etti ve kıvrak zekasıyla da olayı hem kendi hem de kanalın lehine çevirdi. Yani Beyaz'ın "nutkunun tutulmasından" dolayı yapamadığını yaptı. Televizyonculuk, canlı program sunmak, pratik zeka ve basiretin bağlanmaması işidir. "Sevimli çocuk, ailemizin oğlu" olmakla olmuyor bu işler işte. Beyaz, yıllar önce entellektüel olabilmek için Can Dündar'la görüşüp, ondan beslenmeye çalışıyordu. Can Dündar'a gidene kadar keşke burnunun dibindeki Okan Bayülgen'e gitseydi de(rekabet etmek yerine) krizi yönetebilme pratiğine! sahip olabilseydi...

YILMAZ BİR TUHAF KOŞUYOR

Pazar akşamı Survivor başladı. Malum, yeni fenomenimiz Yılmaz Morgül de orada... Yılmaz'ın her hareketini merak ettiğim için vallahi pek bir keyifle oturdum TV karşısına... Program başlar başlamaz ilk dikkatimi çeken şey, erkek yarışmacılar oldu. Dedikoducu, ortalık karıştırıcı erkek çok bu yıl yarışmada. Özellikle "Gönüllüler" takımında Semih varki, pek fena. Ortalığı çok karıştıracak... Yine "Gönüllüler"den Nihal... Büyük sıkıntı... Artistikte üzerine yok... Milleti sinir edecek.  "Ünlüler"den Tuğba Özay tam bir hayal kırıklığı oldu benim için... Biraz kilo almış, hamlamış. Oysa çok sportif bir kızdı. Yarışlarda çok başarılı değil... Ağır kalıyor...

Yılmaz Morgül'e gelirsek... İlk yarışında bana göre başarılıydı. Yılmaz'da bir şey dikkatimi çekti; çok güçlü. Tırmanma, çekme gibi kol gücü gerektiren yarışlarda başarılı olacağına eminim. Fakat Yılmaz'da bir sorun var, koşamıyor... Koşuyor da bir tuhaf koşuyor... O koşma şekli de ona zaman kaybettiriyor... Bence Yılmaz, koşmalı yarışlarda olmasın. Güç gerektiren yarışlarda olursa, takıma daha faydalı olur. Bir de "Ünlüler" takımını çok iyi motive ediyor, ekibi bir arada tutmasını çok iyi beceriyor. Yılmaz sayesinde takımda hayatta dağılma olmaz. Ünlü şarkıcı şimdiden o misyonu üstlenmiş bile. Ve Atakan... "Gönüllüler"den Semih ona, "Her yerini şişirmiş. Güçsüz" dese de "Ünlüler"in ve adadakilerin en güçlüsü, en iyi yarışmacısı bence Atakan'dır...

10 YILIN REKORUNU KIRDI

Reytinglere gelirsek eğer... Survivor 2016, 13 reyting, 30 share alan ilk bölümüyle; 10 yılın başlangıç izlenme rekorunu kırdı. Acun Ilıcalı bu rekoru, kendi sosyal medya hesabından açıkladı ve seyirciye teşekkür etti.

Survivor 2016'nın, 10 yılın ilk bölüm izlenme rekorunu kırmasının tek sebebi; Yılmaz Morgül'dür... 

Milyonlar, "Yılmaz Morgül ne yapacak?" diye TV8'e odaklandı... Kendi annemden örnek vereyim. Yarışmadan bir saat önce açtırdı TV8'i bana. Yarışma başlayıp, Yılmaz ekrana geldikçe de başladı soru bombardımanına; "Dudaklarını mı şişirmiş o, ay bacaklarında tüy yok mu onun, yüzüne ne yapmış, saçı peruk mu, neden koşamıyor, vs..."

İşte annem gibi milyonların merak ettiği bütün bu sorular da reytinglere yansıdı. Durum bu kadar açık ve net... Yılmaz Morgül'ün daha çok rekorlara imza attıracağına eminim... Her hali, her hareketiyle olay adam çünkü... Bakın daha neler neler olacak.

Vallahi Acun Ilıcalı'yı birkez daha tebrik ediyorum. Kim ne derse desin, reytingin kokusunu müthiş alıyor...

SEMA DENKER - MEYDAN GAZETESİ / [email protected]