Sema Hunca'nın ölümündeki sır perdesi kalktı!

Savcılığa ulaşan raporlarda Hunca’nın aracında bir darbe izi bulunmadığı ve kanındaki incelemede zehirlenmesine yol açabilecek bir ilaca rastlanmadığından takipsizlik kararı verildi.

Sema Hunca'nın ölümündeki sır perdesi kalktı!
İHA'da yer alan habere göre İstanbul Bahçeköy’de oturan kozmetik devi Hunca’nın sahibi ve Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu eski üyesi Adnan Hunca’nın eşi 75 yaşındaki Sema Hunca, terzisine gitmek ve dolaşmak üzere evinden çıkmış fakat terziden ayrıldıktan sonra ortadan kaybolmuştu. Telefon sinyallerinin Belgrad Ormanları bölgesinden gelmesi nedeniyle iki gün boyunca helikopter destekli aramalar sonucunda Sema Hunca’nın Bahçeköy orman yolunda takla atan otomobilinin içinde cansız bedenine ulaşılmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Hunca’nın ölümüne ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık kararında, Hunca’nın 34 SH 984 plakalı aracın Büyükdere Bahçeköy yolu kenarında ormanlık alana trafik kaza görüntüsü veren bulgular ile şoför koltuğunda oturur vaziyette bulunduğunu hatırlattı.

ARAÇ ÜZERİNDE KAZAYA SEBEBİYET VEREN BAŞKA BİR ARACA İLİŞKİN BULGU YOK

Olay yerinde ölü muayene işlemi ile birlikte uzman polislerce olay yeri inceleme yapıldığı belirtilen kararda, “Ayrıca 34 SH 984 plakalı araç İstanbul Teknik Üniversitesinde (İTÜ)görevli teknik uzman bilirkişilerden oluşan 3 kişilik bilirkişi heyetince incelenmiştir. Rapora göre aracın kaportası üzerinde başka bir araca ait çarpma, sürtme ve boya kalıntısının bulunmadığı, arıza olmadığı, başka bir araç tarafından kazaya sebebiyet verilmediği anlaşılmıştır” denildi.

VÜCUDUNDA ZEHİR VE UYUŞTURUCU MADDEYE RASTLANMADI

Adli Tıp Kurumu’ndan (ATK) gelen 24 Şubat 2016 tarihli rapora da değinilen kararda, “Rapora göre ölenin vücudunda zehir, uyuşturucu madde kalıntısının bulunmadığı, araç içi trafik kazası belirtileri ile uyumlu genel vücut travması neticesinde ölümün meydana geldiği bildirilmiştir” ifadelerine yer verildi.

“TEK TARAFLI TRAFİK KAZASI NETİCESİNDE ÖLDÜĞÜ ANLAŞILMIŞTIR”

Soruşturma aşamasında 8 kişinin ifadesine başvurulduğu hatırlatılan kararda, “Ölenin kendi kusurundan kaynaklanan virajı alamaması neticesinde aracın yoldan çıkarak ormanlık alan içerisinde tek taraflı trafik kazası neticesinde öldüğü anlaşıldığından kamu adına kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmiştir” dedi.