Semih Şentürk, Denizlispor yolunda

Özgürcan ve Nobre transferlerini istemeyen Denizli, ‘Nöbetçi golcü Semih’e yöneldi.

Semih, Denizlispor yolunda
Yeni Asır Gazetesi'nden Sebahattin Alp'in haberine göre Spor Toto 1. Lig'de yeni sezona Gazişehir yenilgisiyle giren Denizlispor'da, Semih Şentürk bombası patladı.

Özgürcan Özcan ve Mert Nobre isimlerini gündemine alan ancak transferlerini gerçekleştiremeyen yeşil-siyahlı kurmayların, son iki sezondur Eskişehirspor forması giyen 'Nöbetçi golcü' Semih Şentürk'e teklif yaptığı öğrenildi.

Horozlar, sezon sonunda futbolu bırakma kararı almasına rağmen bir yıl daha oynamak isteğini açıklayan tecrübeli golcünün vereceği kararı bekliyor.

ÖZKÖYLÜ DE İSTİYOR

35 yaşındaki forvet oyuncusu, geçtiğimiz sezon Eskişehirspor formasıyla ligde 25 maça çıktı, 6 gol, 1 asistlik performansıyla dikkat çekti.

2016-2017 sezonunda 22 maçta 12 gol kaydeden Semih, Süper Lig tecrübesiyle teknik direktör Osman Özköylü'nün ısrarla istediği isimlerin başında geliyor.

Süper Lig'de Başakşehir, Antalyaspor ve Fenerbahçe formalarını giyen Semih, kariyerinde 545 maça çıktı, 246 gol attı.

Denizlispor yönetiminin, kadroya 31 Ağustos tarihine kadar biri yabancı iki takviye yapması bekleniyor.

FORVET SERZENİŞİ

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, santrfor transferinde ki gecikme üzerine yavaş yavaş umudunu kaybettiğini belirterek, "Böyle giderse santrfor alamayız" diye serzenişte bulundu. 31 Ağustos'ta sonlanacak olan transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala, kadroya girmesi istenen isimlerle yapılan görüşmelerin, çeşitli nedenlerle sonuca ulaşmaması, kritik maçlar öncesinde teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

Özköylü, "Kulübün ekonomik anlamdaki sıkıntısı belli. Malum, Euro kuru da tavan yapmış. Bunlar transferde elimizi kolumuzu bağlayabilir ama ortada bir gerçek var ki Denizlispor'un da santrforu yok. Aylardır konuşuluyor ama icraat yok" dedi.
Konular Spor Haberleri