Semih Şentürk İzmir'e dönüyor!

2. Lig'de gelecek sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmanın hazırlıklarını yapan Menemen Belediyespor'un transfer listesinde tecrübeli golcü Semih Şentürk'ün olduğu iddia edildi.

Semih Şentürk İzmir'e dönüyor!
Yeni Asır'da yer alan habere göre geçen sezon Eskişehirspor forması giyen 34 yaşındaki forvetin sözleşmesi sona erdi. Yönetimin önümüzdeki günlerde İzmirli olan Semih Şentürk'e resmi teklif sunacağı bildirildi. Futbola Özçamdibi'nde başlayan başarılı golcü daha sonra Fenerbahçe'ye transfer olarak profesyonel oldu.

2001-2002 sezonunda İzmirspor'da kiralık olarak oynadıktan sonra 11 sezon aralıksız F.Bahçe'de görev yaptı.

Sarı-lacivertli ekipte 5 lig şampiyonluğu ve 2 Türkiye Kupası kazanma başarısı gösterdi.

2007-2008'de sarılacivertli formayla 17 golle Süper Lig'de gol kralı oldu.

Öte yandan Menemen, devre arası Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı Hikmet Balioğlu ile yollarını ayırdı.

Alper Mete de gündemde

Manisaspor'da bir dönem geleceğin yıldız adayı olarak gösterilen altyapıdaki yeteneği Alper Mete, Menemen Belediyespor'un radarına girdi. Siyah-beyazlı takımla yollarını resmen ayıran 19 yaşındaki futbolcunun 2. Lig'de forma giymek istediğini yönetime ilettiği öğrenlidi.

Sarı-lacivertli kulübün genç futbolcuyu kadroya katmak için girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Alper, Manisa formasıyla çıktığı 2. Lig'de 1, 1. Lig'de 1, Türkiye Kupası'nda 2 ve U-21 Ligi'nde 16 olmak üzere 20 maça çıktı. Alper, altyapı takımlarında ise 117 maçta görev yaptı, 7 gol kaydetti.

519 maçta, 229 gol attı

Semih Şentürk, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Antalyaspor, Başakşehir ve son olarak Eskişehirspor kulüplerinde forma görev yaptı. Süper Lig kariyerinde 249 maça çıkan Semih Şentürk 70 kez rakip fileleri havalandırdı.

1. Lig'de ise görev yaptığı 44 mücadelede 15 gol attı. Kariyerindeki 519 maçında 229 kez gol sevinci yaşadı. A Milli Takım formasıyla görev yaptığı 28 karşılaşmada 8 gol kaydetti. Çeşitli kategorilerde 113 kez milli oldu.
Konular Spor Haberleri