Senem Kuyucuoğlu: "Dinimi iyi bir şekilde yaşıyorum"

Yaşadığı zor günleri geride bırakan manken Senem Kuyucuoğlu, önceki gün Boğaz’da sabah yürüyüşü yaparken objektiflere takıldı.

Senem Kuyucuoğlu: "Dinimi iyi bir şekilde yaşıyorum"
Sözcü'de yer alan habere göre üzerinde çalıştığı proje için saç rengini değiştiren Senem Kuyucuoğlu, ayaküstü gazetecilerle sohbet ederken yaşadığı zor günlerinin geride bıraktığını söyleyerek ”Biliyorsunuz kendimi çektim piyasadan. Sonuçta kolay şeyler atlatmadım. O yüzden uzak kalmak en iyisi. Hayatta her şey insanlar için. Sonuçta yaşadım bitti. Hayat devam ediyor, bakın şu anda nefes alıyorum ve sizinle konuşuyorum” diye konuştu. Güzel manken, koluna ve bacağına yaptırdığı dövmeler dikkat çekti. Koluna her dine ait simge dövmeler ve bacağına ise Arapça Mevlana ya ait “Madem deli değilsin bu eve ait değilsin” sözleri dikkatlerden kaçmazken, ”Bakmayın öyle uçuk kaçık durduğuma. Dinimi de iyi bir şekilde yaşıyorum. Sık sık Konya’ya giderek Mevlana türbesini ziyaret ederim” dedi.

Fotoğraf sanatçılığına da soyunduğunu belirten Kuyucuoğlu, ”Başta Hülya Avşar olmak üzerine Türkiye’nin en gözde 10 kadınını 1 projede buluşturarak fotoğraflandıracağım. Çok güzel ve büyük bir proje olacak pek detay vermekte istemiyorum” diyerek de eklemede bulundu. Senem Kuyucuoğlu daha sonra bir süper markete girip alışveriş yaptı.

Senem Kuyucuoğlu: "Dinimi iyi bir şekilde yaşıyorum"