Şenol Güneş: "Çabuk düşün, hızlı oyna"

Puan kaybına tahammüllerinin kalmadığını belirten tecrübeli hoca, “Rakibimiz çok iyi bir takım. Hızlı oynayıp seri paslaşarak 3 puanı alalım, kendimize gelelim” dedi.

Şenol Güneş: "Çabuk düşün, hızlı oyna"
Türkiye Gazetesi'nden Murad Tamer'in haberine göre ligin dişli takımlarından Antalyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş kayıp istemiyor. Tecrübeli teknik adam futbolcularıyla yaptığı konuşmada, Antalyaspor’un çok iyi bir takım olduğunu belirterek, “Özellikle orta alanda çok dirençli bir ekiple karşılaşacağız. Hücum yönleri de iyi. Kanatlardan çok iyi geliyorlar. İleride de Doukara gibi tehlikeli oyuncuları var. Bireysel ve basit hatalardan kaçının. Hızlı oynayıp seri paslaşarak üç puanı alabiliriz. Artık telafisi olmayan kazanıp rahat bir nefes alalım” ifadelerini kullandı.

GÖNÜL'E İĞNE

Kırmızı kart cezalısı Quaresma’nın yerine Güneş’in sağ kanatta Lens’e görev vermesi bekleniyor. Bu durumda soldaki boşluğu ise Caner kapatacak. Kagawa’nın transfer edilmesinden sonra tecrübeli çalıştırıcının Âdem Ljajic’i sola alıp, 10 numara bölgesinde Japon oyuncuya şans vermesi ihtimaller arasında. Ancak Şenol Hoca’nın takımla fazla idman yapmadığı için Kagawa’yı yedek kuvvet olarak sahaya süreceği öğrenildi. Öte yandan hasta olan Gökhan Gönül ise iğne tedavisiyle maça yetiştirilecek.

Kagawa kadroya alındı

Ara transfer döneminin son saatlerinde Beşiktaş’ın kadrosuna kattığı Shinji Kagawa, bugün oynanacak Antalyaspor maçının kadrosuna alındı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in görev vermesi hâlinde Japon yıldız bu akşam forma giyebilecek.
Konular Spor Haberleri