Şenol Güneş: "Malmö galibiyeti hak etti"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Malmö mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada rakiplerinin galibiyeti hak ettiğini söyledi.

Şenol Güneş: "Malmö galibiyeti hak etti"
İHA'nın haberine göre UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Malmö'ye 2-0 mağlup oldu.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Maalesef kazanmayı düşündüğümüz maçı kaybettik. İlk 30 dakikadan sonra son 15 dakikalık bölümde oyun hakimiyetini yakalamıştık, gole kadar yaklaştık, fakat yediğimiz golden sonra bizim için her şey daha kötüye gitti. Maçın tamamına baktığımızda daha dikkatli olan daha konsantre ve imkanını bulduğunda gol atmayı düşünen bir takım olarak Malmö maçı hak etti, onları tebrik ediyorum. Öyle bir rakiple oynadık ki; dikkatinizi, soğukkanlılığınızı koruyamazsanız, mağlubiyetle sonuçlanması kaçınılmaz olur" dedi.

"Oyuncu kalitemiz sonuca yansımadı"

Siyah-beyazlı takımın teknik patronu oyuncu kalitelerinin sonuca yansımadığını da vurgulayarak, "Maalesef oynayan ve oyun içerisine giren oyuncularımız konsantre değildi, oyuncu kalitemiz maalesef sonuca yansımadı, üzgünüz. Galibiyet alarak avantaj sağlamak istiyorduk ama maalesef kaybettik, artık grupta herkesin şansının eşit olduğunu düşünüyoruz, tabi ki mağlubiyet üzücü ve acı verici bir olay ama daha da kötüsü 1 ve 2-0'dan sonra pozisyon üretemeyen, rakibin oynamasına izin veren, dağınık bir görüntü veren takım vardı.

Bir maç istenmeden kazanılmaz ama bitmiş maça da yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçları düşünmeliyiz, bu kadar olumsuzluk beklemiyordum”
diye konuştu.
Konular Spor Haberleri