Serdar Bilgili ve Özlem Uzan'ın yasak aşkında şok iddia!

Sosyetik iş adamı Serdar Bilgili, halen kaçak iş adamı Hakan Uzan’la evli olan sevgilisine kendisine ait otelin lüks bir odasını tahsis etti. İddiaya göre Özlem Uzan, haftanın 4 günü burada kalıyor.

Serdar Bilgili ve Özlem Uzan'ın yasak aşkında şok iddia!
Takvim'de yer alan özel habere göre Serdar Bilgili ve kaçak işadamı Hakan Uzan'ın eşi Özlem Uzan'ın aylardır konuşulan yasak aşkı, geçtiğimiz günlerde belgelendi. Gizli gizli görüşen ikilinin yasak aşk yaşadığı adres de belli oldu. İkilinin, çapkın işadamının sahibi olduğu Boğaz'daki tarihi binada hizmet veren Ajia Hotel'de buluştuğu ortaya çıktı.

GECELİĞİ 2 BİN 200 TL

Geçtiğimiz yıl Hakan Uzan'a boşanma davası açmasına rağmen halen iş adamıyla evli olan eski sunucuyla görüntülenme korkusu olmadan görüşmek isteyen Bilgili'nin otelin en pahalı odasını aşkına tahsis ettiği iddia edildi. Özlem Uzan, yasak aşkının otelinde geceliği 500 euro (yaklaşık 2 bin 200 TL) olan Bosphorus Pasha adlı odada haftanın 4 günü konaklamaya başladı. Bu sayede Serdar Bilgili ile gözlerden uzak görüşebilen Özlem Hanım'ın ünlü iş adamının yaptığı bu jestten de çok memnun olduğu öğrenildi. Serdar Bilgili'nin henüz boşanmamış olan Özlem Uzan'la aşkına son vermek yerine gizli gizli sevgilisiyle gizli gizli buluşacağı ortamı ayarlaması da "Minareyi çalan kılıfını hazırlar" dedirtti.

Serdar Bilgili ve Özlem Uzan'ın yasak aşkında şok iddia!

LÜKS ÖNLEM ALINDI!

Geçtiğimiz günlerdeki kaçamak gecesinde panik dolu anlar yaşayan Bilgili'nin yakın dostlarına "Özlem'in boşanma davası sonuçlanana kadar birlikte görüntü vermememiz gerekiyor. Aksi halde işler iyice sarpa saracak" dediği söyleniyor.

Serdar Bilgili ve Özlem Uzan'ın yasak aşkında şok iddia! - Resim : 2

Hakan ile Özlem Uzan, halen resmen evli...