Serdar Bilgili'ye açılan babalık davasında yeni karar

Serdar Bilgili’ye babalık davası açan Amerikalı güzellik uzmanı Ivy Sims, mahkeme kararına uyarak 3 yaşındaki kızıyla DNA örneği verdi. Mahkeme, daha önce de hakkında babalık davası açılan Bilgili’den örnek alınmasına gerek olmadığını belirtti.

Serdar Bilgili'ye açılan babalık davasında yeni karar
Hürriyet Gazetesi'nden Musa Kesler'in haberine göre İstanbul 9. Aile Mahkemesi, Amerikalı makyaj ve güzellik Uzmanı Ivy Sims’in işadamı Serdar Bilgili’ye açtığı babalık davası kapsamında kızıyla beraber Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmesine, orada DNA örneklerinin alınmasına karar verdi. Mahkeme kararında, Serdar Bilgili’nin DNA kayıtlarının Adli Tıp’ta olduğu belirtildi.

Dolayısıyla ondan yeniden örnek alınmasına gerek olmadığı, incelemelerin var olan örnekler üzerinden yapılması istendi. Bu karar üzerine Ivy Sims, kızı ve avukatıyla birlikte geçen hafta Adli Tıp Kurumu’na gitti. İlgili birimde DNA örneklerini veren Sims ile 3 yaşındaki kızı Elizabeth Vaughn Sims hemen ardından ülkesine döndü. Davanın bir sonraki duruşması mart ayında yapılacak. Sims, babalık tespitinin yanı sıra 200 bin lira doğum masrafının ödenmesini ve 10 bin dolar da nafaka talep ediyor.

İddiaları kabul etmeyen Serdar Bilgili ise davanın reddini istiyor. 

HABERİN GENİŞ AYRINTISINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...