Seren açtı ağzını yumdu gözünü!

Sunucu Özlem Yıldız, kendisini evliyken sevgilisiyle görüşmekle suçladığı için Serengil'e 20 bin TL'lik iffet davası açmış, "Artık özür dilese de affetmem" demişti.

Seren açtı ağzını yumdu gözünü!
'Hakime evliyken yazıştım mı diyeceksin?'

Güneş Gazetesi'nin haberine göre Seren Serengil'le Özlem Yıldız'ın mahkemeye taşınan canlı yayın tartışması iyice alevlendi. Sunucu Yıldız, kendisini evliyken sevgilisiyle görüşmekle suçladığı için Serengil'e 20 bin TL'lik iffet davası açmış, "Artık özür dilese de affetmem" demişti.

SEREN SERENGİL CANLI YAYINDA ÖZLEM YILDIZ'A SORDU: 'EVLİYKEN FACEBOOK'TA OĞUZ İLE YAZIŞTIN MI?" (VİDEO)

'20 bin TL'yi direkt isteseydin!'

Yıldız'ın açıklaması Serengil'i çıldırttı. Ünlü şarkıcı Yıldız'a sosyal medyadan şu sert mesajları attı:
"Kim senden özür dileyecek? Erkek arkadaşımla mesajlaştığın için ben mi, yoksa sen mi benden ve eşinden özür dileyeceksin? Onu iyi düşün. Adımı kullanma artık. Dava açman seni haklı mı yapıyor? Yaptığını programda itiraf ettin. Hakime ne diyeceksin? 'Evliyken facebook'tan Seren'in erkek arkaşıyla buluştum, Seren'i cezalandırdım mı diyeceksin? Dava 20 milyarlıkmış, durumlar kötü galiba? Keşke direk isteseydin, itiraf ettiğin şey için dava açarak komik duruma kendini düşürmeseydin."

Anne olabilecek!

Öte yandan yıllardır anne olma hayali yarım kalan Seren Serengil, kan sulandırıcı iğnelere başladığını açıkladı. Şarkıcı bu sayede hamilelik süresini 7 aya çıkarıp bebek sahibi olabileceğini belirtti