Seren Serengil'den Hande Yener'e ağır ithamlar

Demet Akalın'ın yakın arkadaşı Seren Serengil önce Hande Yener’in şarkılarının radyolarda çalınmadığını iddia etti ardından da Yener’i uyuşturucu kullanmakla itham etti...

Seren Serengil'den Hande Yener'e ağır ithamlar
ODATV'de yer alan habere göre magazin dünyasında 2017'nin son kavgası gece patladı. Hande Yener, Seren Serengil’in üstsüz fotoğrafını Instagram hesabından paylaşırken, Seren Serengil de bir video paylaşarak, Hande Yener’in uyuşturucu kullandığını iddia etti. Aynı iddia Hande Yener’den Seren Serengil’e de geldi.

Kavga, dün öğlen saatlerinde Seren Serengil’in, sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın programında, “telifmetre” araştırmasını açıklamasıyla başladı. Hande Yener, telifmetrenin araştırmasına göre radyolarda şarkıları en çok çalınan isim oldu. Bu listeye inanmadığını söyleyen Seren Serengil, konuyu araştıracağını belirtti. Serengil programda, “Bilemedim. Nasıl oluyor bu. Ben bunu araştıracağım arkadaşlar” diyerek Hande Yener’in şarkılarının radyolarda çalınmadığını iddia etti.

Seren Serengil'den Hande Yener'e ağır ithamlar

Gece patlayan kavga da bundan sonra başladı. Önce Hande Yener, Seren Serengil’in üstsüz fotoğrafını paylaştı. Daha sonra da Seren Serengil, Yener’in altı gözüken mini etekli bir sahne fotoğrafını paylaşarak, “30 yaşında oğlu olan Hande Yener” mesajını ekledi.

Seren Serengil'den Hande Yener'e ağır ithamlar - Resim : 2

Seren Serengil'den Hande Yener'e ağır ithamlar - Resim : 3

Seren Serengil'den Hande Yener'e ağır ithamlar - Resim : 4

Hande Yener de daha sonra Serengil’in mini etekle poz verdiği ve altının gözüktüğü bir fotoğrafı koydu. Bunun ardından Serengil de bir video paylaşarak üstsüz fotoğrafını paylaşan Hande Yener’i avukatına verdiğini belirtti.

Seren Serengil'den Hande Yener'e ağır ithamlar - Resim : 5

Serengil videoda, “Siz canınızı sıkmayın gerçekten. Uyuşturucu kullanan insanlar normal hareketler yapmıyorlar. Uyuşturucu kullanan insanlar kafaları net değil. Ben 15 yıl önce annemin evinin iskelesinde bikini izi çıkmasın diye kafamda  mandalla güneşlenirken, uzaktan çekilen fotoğrafı insanlar bulup yayınladıkları zaman ne kendi hayatlarının iğrençliklerini kapatabiliyorlar ne de başarısızlıklarını kapatabiliyorlar. Umursamayın. Avukatıma yönlendirdim. O gereğini yapacak. Siz üzülmeyin. Öpüyorum sizi” ifadelerini kullandı.

Seren Serengil'den Hande Yener'e ağır ithamlar - Resim : 6

Serengil’in bu sözlerinin ardından Hande Yener, Instagram hesabından, 17 Şubat 2007 tarihinde haberturk.com'da yer alan Serengil'in 15 yaşında uyuşturucu operasyonunda tutuklandığını itiraf ettiğine ilişkin haberi paylaştı.

Seren Serengil'den Hande Yener'e ağır ithamlar - Resim : 7

Hande Yener bu davranışından sonra Twitter'da Trend Topic oldu.

Seren Serengil'in Hande Yener'e yönelik ağır ithamlarını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...