Seren Serengil'in iddialarına Eylem İpek Şafak'tan jet yanıt!

Seren Serengil’in Göcek’te çekilen “selülit”li fotoğrafları magazin gündemini adeta birbirine kattı. Serengil, çekilen fotoğraflarının Yaşar İpek’in kardeşi Eylem İpek Şafak tarafından çekildiğini ve Eylem İpek Şafak’ın bu fotoğrafları kasıtlı olarak yayınlattığını iddia etmişti.

Seren Serengil'in iddialarına Eylem İpek Şafak'tan jet yanıt!
İkili arasında sular bir türlü durulmuyor…

Eylem İpek Şafak UçanKuş TV’den Buse Ateş'e konuştu ve çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bilindiği üzere Seren Serengil ve Yaşar İpek’in kardeşi Eylem İpek Şafak arasındaki kriz bir türlü çözülemiyor.

Serengil’in gazetelerde çıkan “selülit”li fotoğrafları, magazin gündemine bomba gibi düşerken Serengil yaptığı açıklamada fotoğrafların Eylem İpek Şafak tarafından yayınlatıldığını iddia etti.

İŞTE MİLLİYET'TE YAYINLANAN O HABER!.. (HABER LİNKİ)

Eylem İpek Şafak ise iddialar karşısında sessizliğini bozdu ve olayın perde arkasına dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Eylem İpek Şafak: “Bu konulardan artık inanın çok sıkıldım. İlk ve son kez konuşuyorum. Seren Serengil beni yapmadığım şeylerle suçluyor. Şahsıma hakaret ve iftiralarda bulunuyor. Ben bunları kabul etmiyorum. Bütün gazetelerin muhabirleri yazın Ege ve Akdeniz’de oluyor bunu herkes çok iyi biliyor siz de biliyorsunuz ama muhabir çekiyor onlar Eylem yaptı diyor”

KENDİSİYLE MUHATAP OLMAK İSTEMİYORUM!

“Ben eşimle yurt dışındaydım ve doğum günümdü ne olduğunu anlamadım. Bir anda gündeme geldik. Evlendiği dönemde de gelinlik fiyatı ortaya çıktığında benim çıkarttığımı ve uğraştığımı söylemişti. Benim alakam bile yok. Kendisiyle muhatap olmak istemiyorum”

BAŞLARINA TAŞ DÜŞSE BENDEN BİLİYORLAR!

“Benden yaşça büyük ben 29 yaşındayım o kaç yaşında.

SEREN SERENGİL 47 YAŞINDA!.. (HABER LİNKİ)

Muhatap olmak istemiyorum ama bir sus iki sus yeter artık. Avukatım gerekli başvuruları yaptı. Hukuki yollarla gereken neyse yapılacak. Gerçekten artık bıktım. Başlarına taş düşse benden biliyorlar ben işimde gücümde bir insanım.”

YAŞAR’LA NE BEN NE DE ANNEM GÖRÜŞMÜYORUZ!

“Yaşar’la ne ben ne annem ne de diğer akrabalarım görüşmüyor. Asla görüşmeyeceğim ve görüşmeyi de düşünmeyeceğim. Ben defalarca kez sustum. Sürekli suçlamalara maruz kaldım. İftiralardan bıktım. Bunlar çok kötü iftiralar çizmeyi aştı artık. Ben onların peşinde mi koşacağım. Dolandırıcılıkla bile suçladı beni o yüzden artık bütün hukuki yollara başvurdum. Onun dışında herkese de mutluluklar diliyorum”

(UÇANKUŞ)