Sergen Yalçın'dan olay yaratan yorumlar!

Türk futbolunun süper yeteneği Sergen Yalçın'ın Süper Lig yorumları başladı.

Sergen'den olay yorumlar!
Hürriyet'te yer alan habere göre Bipspor yorumcusu Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin yeni hocası Dick Advocaat ve Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki şansı ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

İşte Sergen'in gündem yaratacak yorumları...

ADVOCAAT'IN O SÖZLERİ ÇOK KOMİK"

"Advocaat'ın 'Başkanla hangi taktikte oynayacağımıza karar vereceğiz' demesi çok komik. Bir kulüp başkanı futbolu bilebilir, görebilir, anlayabilir ama kesinlikle saha içerisindeki sistemden çok haberdar olabileceğini zannetmiyorum.

"HOCALIĞI BIRAK!"

Nasıl oynaması gerektiğini bir Başkan ile diyalog içerisine girmek bence çok sağlıklı değil. Ben de 2-3 senedir teknik direktörlük yapıyorum, daha hiç bir Başkan ile böyle bir diyaloğum olmadı. Başkan ile böyle bir diyaloğa gireceksen o zaman sen niye teknik direktörlük yapıyorsun? Başka bir şey yap o zaman, hocalık yapma! Başka bir iş koluna yönel. Bu durum Bana komik geldi."

"BEŞİKTAŞ ÇOK CİDDİ KAN KAYBETTİ"


"Beşiktaş ile ilgili çok net olan bir gerçek var; Gomez ve Sosa'nın gitmesiyle çok ciddi kan kaybetti. Yani en az yüzde 40'ını kaybetti takımın. Çünkü bu iki oyuncu Beşiktaş'ın şampiyonluğunda, kazandığı maçlarda oyun içerisindeki özellikle lider vasıflı oyuncu deriz ya Beşiktaş'ta geçen sezon bu oyuncular Gomez ve Sosa'ydı."

"TÜRK TAKIMLARI AVRUPA'DA BAŞARILI OLAMAZ"

"Başarı nedir? Belki oynayacağı dörtlü gruptan çıkarsa o başarı olabilir mesela. Onun devamına gitme olayı çok zor . Çünkü çok ciddi kulüpler var Avrupa'da yatırım yapan. Çok ciddi rakamlar harcayan, yatırımlar yapan önemli kulüpler yapan. Türkiye'den Beşiktaş değil, herhangi bir takımın Avrupa'da başarılı olacağını düşünmüyorum. Türkiye ligi için her zaman başarılı olabileceklerini düşünüyorum, oynanan lig belli. Beşiktaş'ın kadrosu çok bozulmuş bir kadro değil geçen sezona oranla. Beşiktaş yeni stadının da verdiği avantaj ile bu açığı kapatır diye düşünüyorum. Şampiyonluk potasında yerini alacaktır"
Konular Spor Haberleri