Serkan Uçar, oğlu Eymen'in partisinde neden yoktu?

Oğulları için eski eşiyle görüştüğünü söyleyen Ece Erken, önceki gün Eymen’in doğum günü partisine Serkan Uçar’ın katılmasını engelledi.

Serkan Uçar, Eymen'in partisinde neden yoktu?
Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre eski eşler Ece Erken'le Serkan Uçar'ın arasındaki savaşta ateşkes bir türlü imzalanmıyor. Haziran 2014'te evlenen ikili, oğulları Eymen'e rağmen Ekim 2015'te boşanıp birbirine düşman kesildi. Bu husumet, ikilinin oğullarının 2. yaş gününe de sıçradı. Ünlü sunucu, önceki gün minik oğlu Eymen için Fahham Kuruçeşme'de doğum günü partisi organize etti.

KAPIDAN MI DÖNDÜ?

Fanatik Beşiktaşlı Ece Erken'in siyah-beyaz konseptiyle düzenlediği partiye Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman başta olmak üzere Alişan, Esra Erol ve Özlem Yıldız gibi ünlü isimler katıldı.

Serkan Uçar, oğlu Eymen'in partisinde neden yoktu?

Gözler davet boyunca Eymen'in babası Serkan Uçar'ı aradı; ancak "Ben oğlum için yaşıyorum" diyen ünlü galerici ortada yoktu. İşin aslı ise sonradan ortaya çıktı. İddialara göre ünlü galerici, oğlunun doğum gününe katılmak için mekanın kapısına kadar gitmiş. Fakat Ece Erken tarafından talimat verilen görevliler, Uçar'ın içeri girmesine izin vermemiş.

SORULARA YANIT YOK!

Oğlunun bu mutlu gününde tatsızlık çıkmasını istemeyen Uçar'ın da çaresiz kapıdan geri döndüğü de konuşulanlar arasında… Davet boyunca sevimli oğluyla eğlenceli anlar yaşayan Ece Erken'e "Eski eşiniz partiye gelmek istemiş; ama engel olmuşsunuz. Doğru mu?" diye sorulunca ünlü sunucunun keyfi kaçtı. Yüzü asılan Erken, "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" diyerek soruları geçiştirdi. Geçtiğimiz günlerde eski eşiyle arasındaki buzların eridiğini ve kendisiyle oğulları için dostça görüştüğünü söyleyen Erken'in bu son hamlesi ise akıl karıştırdı.