Servet'ten çarpıcı açıklamalar!

Mer­sin İd­man Yur­du­’nun kap­ta­nı Ser­vet Çe­tin, Ga­la­ta­sa­ray'da oy­na­dı­ğı dö­nem­de ya­şa­dık­la­rı, mil­li ta­kım hak­kın­da­ki dü­şün­ce­le­ri ve ge­le­ce­ğiy­le il­gi­li açık­la­ma­lar yap­tı.

Servet'ten çarpıcı açıklamalar!
Bugün'den Özgür Sancar'ın haberine göre 2007 ile 2012 yıl­la­rı ara­sın­da Sa­rı-Kır­mı­zı­lı for­ma­yı gi­yen Ser­vet Çe­tin, Ga­la­ta­sa­ray'da ne­ler ya­şa­dı­ğı so­ru­su­na "Ben Ga­la­ta­sa­ray'ı ger­çek­ten çok se­vi­yo­rum. Za­ma­nı­mı do­lu do­lu ge­çir­dim. Al­lah'a şü­kür Ga­la­ta­sa­ray'da ek­mek ye­dik. Çok mut­lu gün­le­rim ol­du. Üzül­dü­ğüm an­lar da. Ama bun­lar ola­ğan şey­ler. Ta­kıl­mı­yo­rum. Ar­ka­ya bak­ma­yı sev­mi­yo­rum. Her­kes bir ta­kı­mı tu­tu­yor. Ama biz ne­re­dey­sek ora­da işi­mi­zi ya­pı­yo­ruz. Ta­bi­i ki ora­lar­da kal­mak is­ter­dim. Ama şart­lar si­zi baş­ka yer­le­re ge­ti­ri­yor. Şu an Mer­sin için elim­den ge­le­ni ya­pı­yo­rum" ya­nı­tı­nı ver­di.

“SAKAT SAKAT OYNADIM”

Bu se­zon 18 ma­çın ta­ma­mın­da da 90 da­ki­ka sa­ha­da ka­lan 34 ya­şın­da­ki tec­rü­be­li oyun­cu, per­for­ma­sı­nı­nın sır­rı­nı ver­di. "Elim­den ne ge­li­yor­sa onu yap­ma­ya ça­lı­şı-­yo­rum. Ye­ri gel­di­ğin­de sa­kat sa­kat da oy­nu­yo­rum. Has­ta ola­rak da oy­na­dı­ğım gün­ler ol­du. Bu­nu kim­se bil­mez. Her­kes sa­ha­da­ki per­for­man­sı­na ba­kar. Bu se­ne de çok has­ta ol­du­ğum hal­de oy­na­dı­ğım maç­lar ol­du. Bel­ki bu be­nim za­ra­rı­ma olu­yor; ama be­nim ki­şi­li­ğim böy­le. Elim­den ge­le­ni ya­pı­yo­rum. Al­lah da be­ni ödül­len­di­ri­yor" di­ye ko­nuş­tu.

“ÇAĞRILIRSAM GİDERİM”

Tür­ki­ye Fut­bol Di­rek­tö­rü Fa­tih Te­rim'e bir kır­gın­lı­ğı ol­ma­dı­ğı­nı söy­le­yen Mil­li oyun­cu, "Fa­tih ho­ca­ya ke­sin­lik­le bir kır­gın­lı­ğım yok. Ben Fa­tih ho­ca­yı çok se­ve­rim" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. “A Mil­li Ta­kım'a tek­rar çağ­rıl­ma ih­ti­ma­lin var mı?­” so­ru­su­na ise "Çağ­rı­lır­sam gi­de­rim, oy­na­rım. Çağ­rıl­maz­sam da ken­di ta­kı­mım­da oy­na­rım. So­run de­ğil. Önem­li olan, Mil­li Ta­kım'ın ba­şa­rı­sı" ya­nı­tı­nı ver­di.

"SEMİH KAYA'YI BEĞENİYORUM"

Servet, “Şu anda en beğendiğin, gelecek vadettiğini düşündüğün stoper kim?” sorusuna “Semih Kaya’yı beğeniyorum. Umarım üzerine koyar. Ülkemizde şans verilirse stoper çıkar. Skora endeksli bir anlayış olduğu için hep tecrübeli oynatayım kazanayım anlayışı var; ama bazı oyuncuları da oynatmadan kazanamazsınız. Pek çok teknik adam o riski alamıyor. Belki istiyorlar, ama oynatamıyorlar” yanıtını verdi.
Konular Spor Haberleri