Sevenleri genç Melis'e ağlıyor!

İzmir Yeşildere Caddesi Uçan Yol yakınında meydana gelen motosiklet kazasında, sürücünün arkasında oturan 16 yaşındaki genç kız yaşamını yitirdi.

Sevenleri genç Melis'e ağlıyor!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre motosiklet sürücüsünün, 4 yıl önce İzmir Karabağlar'da otomobiliyle 2 yaya çarptığı ve bir kişinin hayatını kaybettiği kaza nedeniyle bir süre cezaevinde kaldıktan sonra Denetimli Serbestlik Yasası'ndan yararlanarak tahliye olduğu öğrenildi.

Olay akşam saatlerinde meydana geldi. Korkunç kazada, görgü tanıklarının ifadesine göre sürücü Burak Haşlak'ın (24) aşırı süratli seyretmesi ve akrobatik hareketleri nedeniyle meydana geldi. Nevval Salih İşgören Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Melis Kadriye Uçak (16), hızla seyreden motosikletten bir anda dengesini kaybederek yola düştü. Ağır yaralanan genç kız, ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak genç kız burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Genç kızın yakınları acı haberle yıkılırken, bir pidecide kurye olarak çalıştığı öğrenilen ve kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan Haşlak gözaltına alındı.