Sevgilileri ölüm ayırdı!

İzmir’in Narlıdere ilçesinde kontrolden çıkan araç takla attı. İki sevgili Mustafa Batuhan Uyanık ve Bade Platin ağır yaralandı. Uyanık hastanede can verdi, Bade Platin ise tedavi altında...

Sevgilileri ölüm ayırdı!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre korkunç kaza geçen Perşembe günü saat 15.30 sıralarında, Mithatpaşa Caddesi Narlıdere İstikam Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı önünde meydana geldi. Balçova'dan Güzelbahçe yönüne giden Mustafa Batuhan Uyanık (20), yönetimindeki 14 AF 701 plakalı üstü açık spor otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan otomobil iddiaya göre hızla yol kenarında bulunan ağaca çarpıp takla attı. Sürücü Mustafa Batuhan ve yanında bulunan sevgilisi Bade Platin (20) ağır yaralandı.

Bir miktar ot bulundu

Kaza nedeni ile yol araç trafiğine kapanırken kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Mustafa Batuhan Uyanık ve Bade Platin olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen araç sürücüsü Mustafa Batuhan Uyanık hayatını kaybetti.

Araçta yan koltukta bulunan Bade Platin ise tedavi altına alındı. Genç çifti ölüm ayırırken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Olay yerinde bulunan bir miktar ot, uyuşturucu madde olup olmadığının belirlenmesi için kriminal laboratuvara gönderildi.