Sevilen dizi oyuncusuna kanser şoku!

İngiltere'de ekrana gelen "Emmerdale" adlı dizinin eski oyuncularından Leah Bracknell, akciğer kanserine yakalandığını açıkladı.

Sevilen dizi oyuncusuna kanser şoku!
Hürriyet'te yer alan habere göre bir süredir yoga eğitmeni olarak hayatını kazanan Bracknell hastalığını nasıl öğrendiğini şöyle anlattı: "Bundan beş hafta önce kendimi son derece iyi hissediyordum, gayet formda ve sağlıklı. Yoga öğretmeye devam ediyordum. Benim için hayatımla ilgili yeni başlangıçların dönemiydi. Yeni bir eve taşınmaya yeni bir komedinin provalarına başlamaya hazırlanıyordum. Fakat kainatın başka planları varmış.

Merdiven tırmanırken nefessiz kaldığımı hissetmeye başladım. Karnım aniden şişmeye başladı birkac gün sonra hamile gibi görünüyordum. Çok zor nefes alabiliyordum ve yürüyebiliyordum."


Bundan sonra daha da kötüleşen Bracknell hastaneye kaldırıldı. Kalbinin etrafında su toplandığı belirlendi ve hemen müdahale edildi.

Ancak acı gerçek daha sonra ortaya çıktı. 52 yaşındaki Leah Brackhell ya da ailesinin seslendiği adıyla Ali, dördüncü evre akciğer kanseriydi. Yani tedavi edilemez döneme ulaşmıştı hastalığı.

Ancak Leah Bracknell her ne olursa olsun hastalığa meydan okumaya hazır olduğunu söyleyerek "bardağın dolu tarafını görmeye" devam edeceğini, iyi bir anne, iyi bir eş, iyi bir evlat olmaya çalışacağını belirtti.

Eski oyuncunun tedavisi için Almanya'da bir klinikte umut ışığı belirdi. Bunun için de hayat arkadaşı internet üzerinde bir fon oluşturdu.