Sevişme sahnesi bol filmin galası yapıldı

Cesur sevişme sahneleriyle gişe başarısı uman “Herkes mi Aldatır” filminin galası önceki akşam Kanyon’da yapıldı...

Sevişme sahnesi bol filmin galası yapıldı

Metin Zakoğlu’nun tiyatro oyunundan beyazperdeye aktarılan “Herkes mi Aldatır?”ın galasına film ekibinin yanı sıra ünlü isimler katıldı. Galaya eşi Fadime Savaş ile gelen başrol oyuncusu Ragıp Savaş, 2 Nisan’da vizyona girecek filmdeki sevişme sahneleri için “Filmde küfür de var sevişme sahneleri de. Ama bu ticari kaygıyla yapılmış bir şey değil. Film aldatma üzerine, sevişme sahneleri olmadan olmazdı” dedi.

Eşimden izin aldım   

Sevişme sahneleri için eşinden izin aldığını söyleyen Savaş, “Siz eşinizi hiç aldattınız mı?” sorusuna “Eşim burada! Bekarlık zamanımda olmuştur böyle durumlar ama artık yok” yanıtını verdi. Fadime Savaş ise “Ragıp’ın sevişme sahneleri olduğunu senaryoda okumuştum, her kadın eşini kıskanır tabii ama konu iş olunca kıskanılacak bir şey görmüyorum” diye konuştu.

Boş işler bunlar    

Filmdeki yatak sahnesiyle adından söz ettiren Lale Cangal, galaya sevgilisi Cemal Hünal ile el ele katıldı. Cangal’ın cesur sahneleri yüzünden aralarının açıldığı sorusuna yanıt veren Hünal, “Boş işler bunlar. Ben de oyuncuyum ve böyle sahneler çektim, çekilmesi de çok doğal” dedi.

Dansım seksiydi      

“Herkes mi Aldatır”da sevişme görüntülerinin yanı sıra striptiz sahnesi de bulunan Fatma Toptaş, o dansı ‘seksi’ olarak niteledi ve “Akıllara başka bir şey gelmesin, erotik bir film değil bu. Her şey dozunda. Ama bu sahneler konuşulacaksa, öne çıkarılacaksa da çıkarılsın” diye konuştu.

Murat kuzu gibidir

Filmde aldatmayan tek erkeği canlandıran Murat Serezli, geceye eşi Olcay Serezli ve tiyatro sanatçısı annesi Nevra Serezli ile geldi. Olcay Serezli, eşi için “Özel hayatında da kuzu gibidir, hiç kimseye bakmaz” dedi. Murat Serezli ise “Rol için etek de giyerim, gay de olurum” diye konuştu.

Galaya el ele geldiler

Oyuncu Mine Tugay, Mehmet Turgut’la aşk yaşıyor. Mine Tugay, “Herkes mi Aldatır”ın galasına fotoğrafçı Mehmet Turgut’la el ele geldi. İlişki, geçen yıl bir fotoğraf çekiminde başladı.

Hürriyet