Şevval Sam: "Beni kimseyle polemiğe sokmayın"

Şevval Sam, önceki akşam Etiler Akmerkez’de görüntülendi.

Şevval Sam: "Beni kimseyle polemiğe sokmayın"
Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre kozmetik ürünleri satan bir mağazadan alışveriş yapan Şevval Sam, cilt bakım malzemesi satın aldı.

Kendisini görüntüleyen gazetecilere “Hep kötü pozlarımı kullanıyorsunuz” diyerek takılan Şevval Sam, “Acil ihtiyaçlarım vardı onları aldım” dedi.

Sam, “Kozmetik ürünlerine çok para harcar mısınız?” şeklindeki soruya “Dermatolojik olursa hayvanlar üzerinde test edilmediyse onları tercih ediyorum. Gereksiz para harcamam” şeklinde yanıt verdi. Alışverişlerde indirimi takip etmediğini ifade eden Sam, “Denk gelirse kaçırmam. Özellikle takip etmiyorum” dedi.

Bülent Ersoy ve Ömür Gedik arasındaki kürk polemiği hatırlatılan Sam, “Beni kimseyle polemiğe sokmayın. Evrensel prensipler doğrultusunda cümleler kuruyorum. Sanki birileri hakkında konuşuyormuşum gibi algılanıyor. Kimseden haberim yok. Ben sadece kendi duruşumu ifade ediyorum. Birilerine cevap verdim gibisinden bir şeyler olmuş yine” diyerek konu hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

‘Yasak Elma’ dizisinde rol alan Şevval Sam, sezon finalinin ardından dinlenmeye çekileceğini söyledi.

Sam, “Bu sene tatili hak ettik. Ben karavancıyım. Karavanla bir yerleri gezmek istiyorum. Yapabilirsem öyle bir şey yapmak istiyorum” dedi. Hayranlarıyla selfie yapan Sam’ın çiçek desenli kovboy çizmeleri dikkat çekti.