Şeyma Subaşı 'aile fotoğrafı'na neden giremedi?

Acun Ilıcalı'nın sağ kolu ve Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç evlilik yolunda ilk adımı attı, nişanlandı. Nişan töreninde Şeyma Subaşı yoktu. İşte o fotoğrafta yer almayışın perde arkası...

Şeyma Subaşı 'aile fotoğrafı'na neden giremedi?
MedyaRadar'da yer alan habere göre Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç ile tasarımcı Hande Gülşen önceki akşam aile arasında yapılan törenle nişanlandı. Ancak aile fotoğrafında Acun Ilıcalı'nın müstakbel eşi Şeyma Subaşı yoktu. Acun Ilıcalı nişandan paylaştığı fotoğrafın altına "Bir eksiğimiz var; Şeyma Subaşı" diye yazdı. Ama işin aslı farklıydı. Peki Şeyma 'aile fotoğrafı'na neden giremedi?

Şeyma Subaşı 'aile fotoğrafı'na neden giremedi?

Esat Yontunç'un 24 Ağustos'ta, Göcek'te evleneceği Hande Gülşen ile Acun Ilıcalı'nın, Eylül'de nıkah masasına oturacağı Şeyma Subaşı'nın arası hiç yok. Daha doğrusu Hande Gülşen, Şeyma Subaşı'ndan hoşlanmıyor. Nişanlısı Esat Yontunç ile Acun Ilıcalı'nın çocukluktan gelen kuvvetli bağlarına ve ortaklıklarına saygı duyduğu için de araya ciddi mesafe koyuyor. Kendini dışlanmış hisseden Şeyma Subaşı bu durumdan hiç hoşnut değil.

Şeyma Subaşı bu yüzden tam da Esat Yontunç&Hande Gülşen nişanından bir gün sonra 'bekarlığa veda partisi' yaparak sosyal medyanın ve basının dikkatini çekmeye çalıştı. Arkadaşlarını bir tekneye doldurup Mikonos'a götürdü. Partiye Esat Yontunç'un bir zamanlar aşk yaşadığı Burcu Esmersoy'u özellikle çağırması da pek manidardı!!!

Şeyma Subaşı 'aile fotoğrafı'na neden giremedi? - Resim : 2

Şeyma Subaşı daha düğününe 1.5 ay varken alelacele yaptığı 'bekarlığa veda partisiyle' 2 şeyi hedefledi:

1) Partisiyle 'çağrılmadığı' nişanı gölgelemek istedi.

2) Hande Gülşen'e inat Burcu Esmersoy'u partiye çağırdı.


Esat Yontunç ile Hande Gülşen, Şeyma Subaşı'nı elbette ki, 24 Ağustos'taki düğünlerine çağırdı. Ama iki ortağın müstakbel eşleri arasındaki mesafe, tavır, soğukluk bitmez. Bu işi art arda yapılacak düğünler de çözmez.