Şeyma Subaşı kesin kararını verdi!

Acun Ilıcalı'dan 10 milyon liralık bir ev ve aylık 125 bin lira nafaka karşılığında boşanan Şeyma Subaşı "Mutluluk için bencil olmak gerekiyor" dedi.

Şeyma Subaşı kesin kararını verdi!
Bundan sonra bencil olacak

Güneş Gazetesi'nin haberine göre Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın, 14 aylık evliliği tek celsede bitmişti.

Acun Ilıcalı'dan 10 milyon liralık bir ev ve aylık 125 bin TL nafaka alan Şeyma Subaşı çarpıcı açıklamalara imza attı.

Hayatında yeni bir sayfa açan Subaşı, “Herkesin hayatında inişlerin ve çıkışların olduğu dönemler olmuştur. Benim bu dönemlerde kendime sürekli hatırlattığım ve telkin ettiğim şey şu; her şeyin başı sağlık. Eğer sağlıklıysak üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok" dedi. 'Gelecekteki Şeyma’ya ne söylemek istersin?' sorusu üzerine Subaşı şu cevabı verdi: 'Ona söyleyeceğim şey biraz bencil olması gerektiği olurdu. Hayatta biraz da bencil olmak lazım galiba. Eğer kendiniz mutlu olur ve bu mutluluğa odaklanırsanız etrafınızdaki insanları da mutlu edebilirsiniz. Bu eşiniz, çocuğunuz, sevgiliniz ya da arkadaşınız da olabilir. Çünkü mutluluk yaşandıkça çoğalan bir şey, siz mutluysanız emin olun etrafınızdakiler de mutlu olacaktır.'

Enerji dolu hayatıyla sosyal medyada fenomen olan Subaşı, sakin yaşamayı sevmediğini belirterek “Biraz fazla enerji patlaması yaşıyor olabilirim evet, hatta ben de kendimi dinginleştirmeye çalışıyorum ama çalışmalar hala devam ediyor” diye de ekledi.