Şeyma Subaşı rengarenk paylaşımlarıyla dikkat çekti

Amerika'da Nevada çölünde düzenlenen Burning Man festivalini bu yılda kaçırmayan Şeyma Subaşı takipçilerine bu festivalle ilgili paylaşımda bulundu.

Şeyma Subaşı rengarenk paylaşımlarıyla dikkat çekti
Sözcü'de yer alan habere göre bu ay, çocuğunun babası Acun Ilıcalı ile evlenmeye hazırlanan Şeyma Subaşı, bu yıl üçüncü kez katıldığı Burning Man festivalinden paylaşımlarda bulundu. Burada giydiği renkli kostümlerin fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmaktan geri durmayan Subaşı, aynı zamanda festivalle ilgili çarpıcı bilgilerin de bulunduğu bir de yazı paylaştı.

Şeyma Subaşı rengarenk paylaşımlarıyla dikkat çekti

İşte Şeyma Subaşı’nın Burning Man festivaliyle igili o paylaşımı:

“Arkadaşlar Burning Man, Nevada çölünün ortasında 1 hafta süren bir festival. Ben 3 senedir gidiyorum ve şunları söylemeliyim özenilip gidilmek istenilecek rengarenk eğlenceli bir yer gibi gözükse de yaşanması çok çok zor. Burası Coachella gibi otellerde kalınıp sadece müziğin olduğu bir yer değil…

Karavanlarda ya da çadırlarda kalmak, her gün karavanı temizlemek, kendi yemeğinizi ayarlamak zorundasınız. Karavanınızdaki temiz su- tuvaleti çok dikkatli kullanmalısınız. Sabahları çok sıcak gece ise tam tersi çok soğuk…

Bu yüzden gece herkes kürk giyiniyor… Her saat heryerde farklı eğlence farklı müzik var. Dünyanın heryerinden DJ ler Art Car denilen sahnelerde çalıyorlar. En önemlisi ise hiç bir zaman tam temiz olamıyorsun çünkü her yer toz duman… Hele hele kum fırtınası çıktı mı of! Ben kimseye tavsiye etmiyorum… (Ama ben her sene gitmenin heyecanını yaşıyorum)”